Cel mai rezistent recipient pentru whisky-ul tau preferat: Incearca The Flask

Sambata, 09 Martie 2013, ora 00:00
3410 citiri
Cel mai rezistent recipient pentru whisky-ul tau preferat: Incearca The Flask
Foto: extravaganzi.com

Whisky-ul tau preferat are nevoie de un recipient pe masura: unul care sa nu se sparga, indiferent de conditiile la care este supus, si care sa-i pastreze aroma intacta.

Business24 iti recomanda in acest weekend "The Flask", rezultatul colaborarii dintre producatorul de whisky The Macallan si specialistii in materie de optica de la Oakley. Acest recipient este realizat din otel, fibra de carbon si aluminiu folosit la obiectele aerospatiale, fiind imbinat prin sudura cu laser, deci imposibil de spart.

The Flask a luat nastere dupa ce Ken Grier, Director al The Macallan, a vizitat sediul producatorului de ochelari Oakley si le-a cerut celor de acolo sa construiasca un recipient care sa indeplineasca pretentiile clientilor The Macallan, scrie Whiskypedia.

Foto: extravaganzi.com

The Flask este disponibil de pe magazinul online The Macallan pentru 600 de lire sterline, dar si sub forma de cadou in editie limitata la doar 550 de unitati, impreuna cu o sticla de The Macallan 22 Year Old Sherry Oak.

Foto: extravaganzi.com

Daca nu crezi cat este de rezistent acest recipient, te poti convinge urmarind imaginile prin care The Flask a fost testat de catre cei de la Discommon Concepts si Armed Bandit Media. In video vei vedea ca un astfel de recipient este grav avariat, insa bautura din interioriul sau nu este afectata. Iar asta e tot ceea ce conteaza pana la urma, nu-i asa?

#recipient rezistent whisky, #The Flask recipient whisky, #recipient whisky , #Shopping