Cel mai scump rom din lume (Galerie foto)

Duminica, 15 Iulie 2012, ora 16:01
14313 citiri
Cel mai scump rom din lume (Galerie foto)

Legacy by Angostura scoate la vanzare cel mai scump rom din lume, pretul pentru o sticla de 500 ml ajungand la 25.000 de dolari. Bautura este o combinatie intre mai multe sortimente produse de Angostura, cel mai "tanar" avand 15 ani.

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de rom, Angostura scoate la vanzare o colectie limitata la 20 de sticle de 500 ml din unul dintre cele mai scumpe sortimente de rom din lume, fiecare sticla fiind estimata la un pret de vanzare de 25.000 de dolari.

Procesul de fabricatie a bauturii dureaza sase ani, avand loc pe una dintre insulele din Trinidad. Legacy by Angostura, sortimentul exclusivist de rom a fost creat pentru a marca aniversarea cu numarul 50 a Trinidad Tobago si va fi disponibil pe piata incepand cu luna august, scrie Bornrich.

Pretul de 25.000 de dolari pentru fiecare sticla de rom, semnata Legacy by Angostura, este explicat de utilizarea ca ingrediente a mai multor sortimente de rom dintre cele mai scumpe si rare.

Legacy by Angostura are in compozitie sapte dintre cele mai rare si scumpe sortimente de rom din lume, cel mai "tanar" avand 17 ani.

Sticla in care romul este vandut este realizata de renumitul bijutier, Asprey London, bijutierul printului de Wales.

#cel mai scump rom, #sortiment rom scump, #bautura rom scumpa, #Legacy by Angostura , #Shopping