Cele mai "cool" carti de vizita

Vineri, 23 Martie 2012, ora 18:27
4655 citiri
Cele mai "cool" carti de vizita

Printre cele mai inedite modele de carti de vizita se numara carti de vizita "birou", rigle sau lingurite.

Iata care sunt cele mai interesante modele de carti de vizita, potrivit Businessinsider.

Adrian Likins a vrut sa isi transforme cartile de vizita in obiecte cu utilitate practica. Proprietarul sustine ca instrumentele si-au atins utilitatea: "Fiecare persoana care le vede ma intreaba daca poate primi o carte de vizita".

Graficianul Matt Van Ekeren vrea carti de vizita care sa impresioneze interlocutorul, si sa "il faca sa se gandeasca la el si dupa intalnire". Pentru a se asigura ca instrumentele vor functiona in directia dorita de el a folosit un design inedit.

"Reactiile oamenilor fac toti banii. Unii au folosit cartea de vizita ca lingura, contrar tendintei initiale de a le arunca imediat", a spus Ekeren.

Courtney Danforth, lector universitar de la Colegiul din Navada pasionata de literatura ofera carduri de vizita care sugereaza personalitatea ei.

"Aceste carti de vizita sunt minunatate pentru a incepe o conversatie, pentru a atrage atentia oamenilor si pentru a ramane in memoria interlocutorilor", sustine Danforth.

Dupa ce si-a stricat biroul, Andrew Byrom a vrut sa recicleze ce a mai ramas din el si a hotarat sa il transforme in carti de vizita.

"Designul si mai ales dimensiunile cartii de vizita ii obliga pe cei care le primesc sa le pastreze", sustine Byrom.

El spune ca nu a adaugat numarul de telefon si adresa de email pe cartile de vizita pentru ca isi doreste ca omenii sa intri pe site pentru a-i vedea munca.

Ginny Branch, stilist vestimentar se inspira in creatiile sale in mod special din era Victoriana, iar cartile de vizita se incadreaza in "trend".

"Reactiile oamenilor care vad cartile de vizita sunt foarte diferite. Imi place cand cunoscutii imi spun ca acestea sunt ca o extensie a stilului si brandului meu personal", spune Branch.

#carti vizita, #modele carti vizita, #design carti vizita , #Shopping