Cele mai scumpe bijuterii cu modele excentrice

Vineri, 09 Decembrie 2011, ora 08:46
7215 citiri
Cele mai scumpe bijuterii cu modele excentrice

Bijutierii incearca sa surprinda in fiecare an cu noi linii de bijuterii inspirate din diverse teme. Anul acesta, printre cele mai scumpe accesorii realizate din materiale si pietre pretioase, se numara bijuteriile cu design animalier.

Mai jos, vedeti care sunt cele mai scumpe colectii de bijuterii de lux, cu modele excentrice, potrivit Bornrich.com.

Bulgari Serpenti haute Joaillerie

Dupa ce a fascinat intreaga lume cu ceasurile cu serpi, Bulgari mizeaza pe aceeasi tema si in colectia sa de bijuterii, Serpenti Haute Joaillerie.

Sarpele a fost ales ca simbol al brand-ului inca din 1940, de atunci fiind folosit in multe creatii originale.

Recent, unul din ceasulurile 'Serpenti", purtat de Liz Taylor in filmul "Cleopatra" a fost scos la licitatie la un pret considerabil.

Cele mai noi bijuterii ale brandului sunt bratarile-ceas, impodobite cu circa 1.000 de pietre pretioase, cadranul ceasului dispunand de un mecanism Quarz de indicare a orei, asuns in capul sarpelui.

Preturile unor astfel de accesorii incep de la 25.000 de euro.

Colectia Boucheron Bestiary

Colectia Boucheron Bestiary reprezinta o editie limitata de bijuterii inspirate din teme animaliere. Astfel, colectia include inele in forma de maimuta, zebra sau elefant. Fiecare design este realizat cu pietre pretioase si aur alb si roz. Una din bijuteriile deosebite ale acestui set este inelul din aur galben, in forma de camila, incrustat cu safire din Madagascar si smaralde.

Pretul acestor bijuterii difera in functie de numarul de pietre pretioase, fiind cuprinse intre 50.000 si 100.000 de dolari.

Van Cleef & Arpels

Van Cleef & Arpels a creat un colier inspirat de zbor si libertate, caruia i-a dat forma unei pasari care zboara. "Penajul" colierului e realizat din safire albastre, mov si roz dar si diamante.

Colectia Panthere de Cartier

Cartier este o companie recunoscuta pentru bijuteriile sale neconventionale. In prezent, brand-ul readuce tema panterei in bijuteriile sale, in colectia sa Panthere de Cartier, ce include inele pantera, bratari si cercei, impodobiti cu diamante, rubine si safire si inspirati din formele felinei.

Preturile pleaca de la 6.000 de euro.

#bijuterii, #bijuterii Bulgari, #Panthere Cartier, #colectie bijuterii lux , #Shopping