Cele mai scumpe masini din lume (Galerie foto)

Luni, 09 Aprilie 2012, ora 18:46
6687 citiri
Cele mai scumpe masini din lume (Galerie foto)

Cele mai scumpe masini din lume sunt editii limitate ale unor modele consacrate de piata de profil, de pe lista fiind nelipsite marci precum Aston Martin, Bugatti sau Pagani.

Afla care sunt cele mai scumpe masini din lume, intr-un clasament intocmit de Bornrich

Aston Martin One-77, 2,3 milioane de dolari

Compania este recunoscuta nu doar ca productorul unora dintre cele mai luxoase masini, ci si pentru aparitiile din filmele James Bond.

Masina va fi personalizata dupa indicatiile primite de la client, care va fi nevoit sa viziteze fabrica din Gaydon. Modelul Aston Martin dispune de un motor V12 de 7.0 litri, capabil sa genereze 650 de cai putere. Viteza maxima pe care o poate atinge masina este de 350 km/h, ajungand de la 0 la 100 km/h in doar 3.5 secunde.

Bugatti Veyron "Sang Noir", 3,4 milioane de dolari

Bugatti Veyron este una dintre cele mai apreciate masini din ultimii ani, datorita faptului ca cele 30 de piese ale modelului sunt personalizate in functie de preferinte fiecarui client.

Modelul Sang Noir impresioneaza prin designul interior, culoarea pentru care a optat producatorul fiind portocaliu. In plus, sigla "EG" este cusuta de mana in mai multe locuri, inclusiv pe pragul usii. Culoarea tapiterii contrasteaza cu vopseaua de exterior, negru mat.

Koenigsegg Trevita, 2.21 milioane de dolari

Koenigsegg face inca un pas pentru a imbunatati modelul Trevita, de aceasta data cu un finisaj din diamante ascunse in caroserie. Masina dispune de un motor V8 de 1.018 cai putere. Dotarile tehnice sunt completate de un sistem de evacuare din inconel si frane carbon-ceramice.

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport, 2 milioane de dolari

Modelul 16.4 Grand Sport al Bugatti Veyron poate concura cu succes si la categoria "Cea mai eleganta masina". Masina dispune de un acoperis detasabil, materialul folosit fiind policabonat. Designarii nu opteaza pentru unul retractabil, modelul reusind sa fie unul dintre cele mai rapide roadster-ere din lume.

Pagani Zonda Cinque, 1,8 milioane de dolari

Pagani Zonda Cinque a fost produs in doar cinci unitati, toate vandute. Acelasi lucru s-a intamplat si cu versiunea coupe a masinii, lansata in cinci exemplare. Modelul coupe dispune de un nou design al sasiului din carbon-titan.

Masina dispune de un motor Mercedes AMG V12 care ii permite sa ajunga de la 0 la 62 km/h in doar 3.4 secunde. Viteza maxima pe care o poate atinge masina este de 217 km/h.

#cele mai scumpe masini, #masini scumpe, #masini lux , #Shopping