Chanel "acapareaza" cele mai luxoase strazi din Paris

Marti, 12 Februarie 2013, ora 16:08
3102 citiri
Chanel "acapareaza" cele mai luxoase strazi din Paris
Foto: luxuo.com

Chanel vrea sa-si extinda magazinul din Rue Cambon pana in 2016, timp in care va mai deschide inca doua buticuri temporare in zona, pentru a face fata fluxului de clienti.

Magazinul din Rue Cambon este o locatie cu o importanta deosebita pentru istoria brandului Chanel, scrie Luxuo. Este locul in care Gabrielle 'Coco' Chanel isi deschidea primul magazin independent in urma cu un secol, in 1913. Acest lucru a fost posibil pe atunci cu ajutorul financiar al iubitului sau, Arthur Boy Chapel.

Expansiunea magazinului din Rue Cambon va face ca acesta sa ocupe intregul spatiu ramas pana la intersectia cu Rue St. Honore, mai scrie publicatia.

Potrivit presedintelui Chanel, locatia va acapara "doua dintre cele mai cunoscute strazi cu magazine de lux din Paris, daca nu chiar din intreaga lume". Aici numarul de oameni care calca pragul magazinelor este foarte mare, tocmai de aceea oficialii companiei au decis sa ofere cea mai buna experienta de cumparaturi clientilor sai.

Mai mult, Chanel estimeaza o crestere a numarului de oameni care vor in Paris pentru cumparaturi, mai ales din zona Asiei, dupa ce Bloomberg a publicat un raport potrivit caruia clientii din China, care sunt in cautare de obiecte de lux, isi vor face cumparaturile in Europa, in 2013.

Pentru a face fata acestei cereri tot mai mari, Chanel va deschide doua buticuri temporare pe Rue St. Honore chiar pe 4 martie, in ziua in care Saptamana Modei de la Paris va lua sfarsit. Noile magazine vor fi amplasate in spatiile alocate pana acum magazinelor minaPoe si Carlos Miele, si vor "gazdui" accesorii, incaltaminte si produse cosmetice de infrumusetare.

Magazinul din Rue Cambon nu este la prima extindere: in 2003, compania a decis sa adauge 315 metri patrati la spatiul deja alocat magazinului.

Lucrarile la magazinul Chanel din Rue Cambon ar trebui sa inceapa in 2014 si vor dura aproximativ doi ani.

#magazin Chanel Rue Cambon, #primul magazin Chanel, #extindere magazin Chanel , #Shopping