Colectia de ceasuri Swatch Blum, licitata cu 6 milioane de dolari

Luni, 28 Noiembrie 2011, ora 12:12
1601 citiri
Colectia de ceasuri Swatch Blum, licitata cu 6 milioane de dolari

Prima licitatie a companiei Phillips de Pury & Company organizata la Hong Kong a generat vanzari de 6.618.560 de dolari. Colectia Swatch Blum a acoperit cea mai mare parte din valoare, fiind vanduta pentru 6.550.925 milioane de dolari.

Au fost licitate 4.370 de produse inclusiv prototipuri, hibrizi si variantele de productie datand de la inceputul anilor 1980, transmite Luxury-insider.

"Suntem incantati ca acesta colectie, parte importanta din istoria ceasurilor, a fost vanduta pentru o suma atat de mare, ceea ce dovedeste interesul omenilor de business in astfel de produse", a spus Simon de Pruy, presedinte Phillips de Pury & Company.

In topul vanzarilor s-a aflat The Sawtch Blum Collection, vanduta pentru 6.550.925 de dolari. Pe pozitia a doua, My Swatch a fost vandut pentru 35.282 de dolari, iar Swatch, Helmut Newton Watch pentru 20.046 de dolari.

Pe urmatoarele pozitii s-au aflat: Swatch Bell - 1996 Olympic Games Atlanta Bell (8.018 dolari), Alessandro Mendini - Windsurfing (6.735 dolari), Paolo Pininfarina -Discus, Swatch - Special Edition Phillips de Pury & Company, Pamela Anderson - Basketball shoes of Shaquille O'Neal.

"Rezultatul din acesta seara este un raspuns la oferta noastra care include produse unice, o reflectie fidela a culturii contemporane. Asteptam cu nerabdare va vedem evolutia vanzarilor noastre in Asia", a declarat Finn Dombernowsky, director pe Europa, Phillips de Pury & Company.

#Swatch Blum collection, #pret ceas Swatch, #licitatie ceas Hong Kong , #Shopping