Consultant de imagine: 2015 e anul cumparaturilor inteligente!

Miercuri, 25 Martie 2015, ora 12:10
1710 citiri
Consultant de imagine: 2015 e anul cumparaturilor inteligente!
Foto: retailsolutionsonline.com

Anul 2015 este unul de crestere in care va fi nevoie sa depunem mai mult efort pentru succes. In acelasi timp, anul 2015 este anul cumparaturilor inteligente!

De cate ori nu ati cumparat, pline de entuziasm, o rochie care parea sa ofere o mare de posibilitati stilistice dar care, in final, a ramas nepurtata, cu eticheta inca atasata, sezoane la rand?

De cate ori nu ati mers hotarate sa faceti o achizitie noua, pentru ca dupa doua ore de cautari asidue, sa renuntati dezamagite ca poseta perfecta pentru dumneavoastra: de dimensiune medie, dintr-o piele supla si subtil lucioasa, intr-un model clasic si totusi special, nu a fost creata inca?

Chiar si in zilele in care nu avem energia si starea necesara sa ne alegem tinuta perfecta putem apela la patru obiecte vestimentare care ne pot scoate din impas fara probleme: rochia, blazerul, pantofii cu toc si bijuteriile veritabile.

O rochie, fie ca este ea dreapta, monocroma, boema sau cu volane va da intotdeauna senzatia unei tinute bine planificate. Blazerul si pantofii cu toc sunt si ele doua piese vestimentare care contribuie atat estetic, cat si functional la un aspect ingrijit.

O femeie nu doar arata mai seducator intr-o pereche de escarpeni cu toc subtire si inalt, dar capata si o postura verticala, impozanta, in timp ce blazerul are puterea de a transforma chiar si un tricou din bumbac si o pereche de jeansi indigo intr-o tinuta pregatita de o sedinta sau o intalnire.

Bijuteriile veritabile, chiar daca sunt mai scumpe, vor accesoriza o tinuta si o vor transforma intr-una chic.

Poate parea scump, dar daca ne gandim la cati bani investim de fiecare data in accesorii din sticla sau plastic, vom ajunge la concluzia ca este vorba de aceeasi investitie pe termen lung.

Pentru fiecare piesa vestimentara/accesoriu pe care ne decidem sa o achizitionam trebuie sa tinem cont de faptul ca reprezinta o investitie si ca trebuie aleasa inteligent!

In acest weekend, puteti afla mai multe despre investitiile eficiente, participand la workshop-uri din seria Declaratii de Stil: Cum facem cumparaturi in mod inteligent si Tendinte Primavara-Vara 2015, in cadrul pop-up shop-ului organizat de Band of Creators si gazduit de Artmark, pe 28 si 29 martie.

Va invit asadar la doua discutii la obiect, sustinute de exemple concrete, la finalul carora veti avea toata informatia necesara pentru a va compune o garderoba actuala si eficienta.

Pretul fiecarui workshop este 90 lei, iar inscrierile se fac pe e-mail.

Articol de Raluca Dobrovolschi, consultant de imagine

#consultant imagine, #workshop cumparaturi, #workshop consultant imagine , #Shopping