Cosuri cadou corporate cu branduri regale

Luni, 28 Noiembrie 2016, ora 09:00
3536 citiri
Cosuri cadou corporate cu branduri regale
Foto: Debonaire

Sa concepi un cadou corporate deosebit si valoros nu este atat de simplu precum pare la prima vedere, deoarece trebuie potrivite gusturile produselor selectate, culorile si texturile lor, pentru ca totul sa arate surprinzator. De aceea este recomandat sa apelati la o echipa de profesionisti atunci cand doriti sa oferiti cosuri cadou corporate.

La Debonaire, singurul producator roman de cosuri cadou destinatate exclusiv companiilor, fiecare noua colectie este mereu altfel, continuand nesfarsita poveste a gusturilor irepetabile a celor peste 150 de sortimente de produse foarte atent si riguros selectionate prin semnarea parteneriatelor cu producatori din Franta, Anglia, Scotia, Italia, Germania, Belgia si Danemarca.

Crearea fiecarui cos cadou reprezinta o adevarata provocare si necesita o atentie deosebita, deoarece armonia dintre forma si continut are menirea de a spune intotdeauna o poveste despre gusturi irepetabile, despre calitate remarcabila, despre rafinament si originalitate; o poveste delicioasa inspirata de branduri pe care nu le gasiti in marile magazine, dar care sunt renumite, avand o istorie indelungata si fiind servite pasagerilor Lufthansa de la clasa intai sau membrilor Casei Regale din Marea Britanie si Franta. Iata doar cateva dintre cele pe care le-au ales cei de la Debonaire sa va rasfete papilele gustative.

Traditia patiseriei Fossier incepe cu aproape trei secole in urma cand celebrii brutari din regiunea Champagne creeaza reteta unei delicatese dulci originale "bis-cuit de Reims" prezentata in anul 1775 la incoronarea regelui Louis al XVI-lea la Reims, devenind ulterior furnizorul regelui, pentru ca in anul 1825 Fossier sa primeasca diploma cu sigiliul regelui Charles al X-lea ceea ce reprezinta recunoasterea oficiala a calitatii produselor.

Fursecurile Bouvard pastreaza cu rigurozitate, de peste 100 de ani, traditia retetelor mostenite de la maestrul patiser Firmin Bouvard, grupul fiind lider in productia patiseriei frantuzesti de brand.

Campbells Shortbread este cea mai veche brutarie din Scotia, pastrand de peste sapte generatii traditia produselor realizate cu 100% unt proaspat, fara aditivi, coloranti sau conservanti.

Fondat in anul 1936, brandul Peters pastreaza traditia calitatii germane, fiind recunoscut si apreciat pentru originalitatea celor peste 100 de retete de trufe si praline realizate numai din unt proaspat, frisca si lichioruri fine, de mai bine de 30 de ani, specialitatile din ciocolata Peters fiind servite pasagerilor Lufthansa (First Class - Business Class).

Taylors of Harrogate este furnizorul de ceai al Casei Regale din Marea Britanie si al lantului hotelier Marriot din Statele Unite si Canada, fiind o afacere de familie fondata in 1886 sub deviza "Passion for Quality".

Ceaiul si cafeaua Taylors of Harrogate sunt certificate Rainforest Alliance pentru grija fata de calitatea solului, tratat organic si Fairtrade pentru grija fata de cultivatori.

Cu traditie inca din anul 1949, Vandenbulcke reprezinta un brand de referinta in toata lumea pentru ciocolata belgiana, remarcandu-se prin atentia acordata calitatii produselor raw si a inovatiei ambalajelor.

Ca in fiecare an echipa Debonaire va ureaza "Craciun Fericit si cadouri inspirate!"

#cosuri cadou corporate, #cosuri cadou sarbatori , #Shopping