Cu ce tinuta pasim in 2020? Sfaturi pentru barbati

Vineri, 20 Decembrie 2019, ora 12:24
2214 citiri
Cu ce tinuta pasim in 2020? Sfaturi pentru barbati
Foto: Tudor Tailor

Aflati in pragul trecerii dintre ani, atat doamnele, cat si domnii vor sa imbrace vestimentatia perfecta pentru o seara de neuitat.

Iata 5 idei de tinute recomandate de Tudor Tailor din care sa te inspiri, indiferent de locatia in care te vei afla.

Cina speciala de Revelion: Sacou de catifea

Daca te numeri printre cei care vor celebra aceasta noapte in plin fast, poate la ultimul etaj dintr-un zgarie nori cosmopolit sau pe un yacht de lux din Riviera franceza, atunci look-ul potrivit pentru tine sunt piesele vestimentare made to measure in care catifeaua se afla in prim plan.

Nu-ti fie frica sa optezi pentru un costum barbatesc in nuante de burgundy sau albastru inchis, o cromatica deosebita pentru un eveniment unic.

Gala de Revelion: Black tie

Invitatia la party-ul Black Tie inseamna eleganta si rafinament la cel mai inalt nivel. Imbraca un costum din trei piese accesorizat cu elemente specifice dress codului Black Tie care vor completa look-ul dorit si nu ii vor oferi un aspect incarcat.

Accesorizeaza tinuta cu nelipsitul papion si o pereche de butoni statement. Pentru un plus de eleganta, alege sacoul cu inchiderea la doua randuri de nasturi.

Cu o croiala slim, acest look iti va complimenta silueta si te va imbraca intr-o eleganta pur britanica.

Petrecerea din club: Tesaturi usoare si elastice

Scena clubului te provoaca sa mixezi piese vestimentare intr-un stil lejer, dar cu bun gust. Alege o camasa cu un pattern jucaus, si pentru un plus de farmec, poti lasa primii nasturi desfacuti.

Completeaza look-ul cu un sacou din tesaturii comode, fine si elastice, care iti ofera confort termic sporit si libertate in miscare pentru locatia incendiara dintre ani.

Pozitioneaza o batista lejer la pieptul sacoului pentru un aer nonsalant si alege culori indraznete care te vor scoare din anonimat pe ringul de dans.

Petrecerea la restaurant: Sacou cu carouri britanice

Locatia restaurant ramane varianta temperata a noptii rebele din club de Anul Nou.

Recomandam sa optezi pentru complexitatea carourilor care ofera un aspect texturat si completeaza look-ul cu o pereche de pantaloni uni, eleganti care vor intregi piesele alese.

Nu uita sa alegi incaltamintea potrivita, care iti va completa perfect restul tinutei de Revelion. Alege o pereche unicata, pe care o poti customiza chiar tu pentru a se potrivi la virgula tinutei imaginate.

Iesirea la munte: Pulover casual din casmir

Daca alegi sa iti petreci Anul Nou cu prietenii la munte, alege o tinuta casual, lejera. Puloverul din lana merinos 100%, cu o tesatura fina si guler rotund, purtat peste o camasa (sau un tricou) este potrivit pentru astfel de situatie. Selecteaza culori inchise, dar poti opta pentru nuante in contrast de maro, albastru sau rosu si asorteaza-l cu un sacou.

Pentru ca serile la munte sunt racoroase, opteaza doar pentru materiale pretioase, care contin matase sau casmir in compozitia tesaturii si bucura-te de timpul petrecut la showul de artificii sau la un trabuc cubanez alaturi de prieteni!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tinute barbati Revelion, #tinute barbati Revelion 2019 , #Shopping