Cum alegi costumul de calatorie

Sambata, 07 Decembrie 2013, ora 00:00
1777 citiri
Cum alegi costumul de calatorie
Foto: Burberry

Un costum special de calatorie este absolut obligatoriu in garderoba ta, daca vrei sa arati ca "scos din cutie" la o intalnire de afaceri. El este croit diferit fata de un costum normal, folosind materiale naturale si usoare, cu tesaturi potrivite in functie de sezonul pentru care alegi costumul.

Un costum de "croit pentru calatorie" iti asigura libertate de miscare atunci cand te intinzi dupa bagaje, nu se sifoneaza in timpul orelor lungi de zbor sau petrecute in masina si isi pastreaza nealterata forma, atunci cand este impachetat in bagaj sau intr-o husa.

"Travel Tailoring ne poarta cu gandul la valorile de care ne-am atasat- design-ul inovativ si maiestria- si schimba 'constructia' clasica a traditionalului costum englezesc", a declarat Christopher Bailey, Chief Creative Officer Burberry.

Designerii Burberry iti propun o linie de costume Tailoring disponibila in peste 70 de magazine din intreaga lume, printre care si in Romania: Burberry Travelling, iar Business24 iti recomanda sa analizezi cu atentie creatia lor.

"Colectia Burberry Tailoring se remarca printr-o structura 'interna' inovativa si materiale care permit miscarea libera, fara insa a 'denatura' liniile riguroase ale clasicului costum.

Usor si confortabil, costumul din linia Travel Tailoring se potriveste oricarui tip de corp, avand caracteristica de a alungi si de a subtia silueta", se arata in comunicatul companiei.

Ei iti promit ca aceste costume nu se sifoneaza, datorita lanei folosite, de Merinos, dar si a elastanului, care nu permite nici largirea materialului la coate si genunchi.

In plus, cand iti alegi costumul de calatorie trebuie sa te asiguri ca pieptul sacoului nu contine vata si nici suprapuneri de material.

Acest lucru creeaza un sacou usor in cazul celui creat de Burberry, cu linii bine definite si structurate. Sacoul ramane flexibil, permitand miscari precum rotirea bratului si a corpului.

Preturile pentru costumele Burberry incep de la 1.195 de lire sterline, au declarat reprezentantii companiei pentru Business24.

Foto: Burberry

#Burberry Travel Tailoring, #costum de calatorie, #cum alegi costum calatorie , #Shopping