Cum arata cea mai rapida masina amfibie din lume (Galerie foto)

Miercuri, 16 Mai 2012, ora 13:31
4933 citiri
Cum arata cea mai rapida masina amfibie din lume (Galerie foto)

Masina amfibie, Sea Lion se poate deplasa atat pe apa cat si pe uscat. Este scoasa la vanzare pentru 259.500 de dolari si poate atinge pana la 290km/h pe uscat si 100 km/h pe apa.

Proiectantul masinii sustine ca una dintre principalele avantaje pe care Sea Lion le are este stabilitatea atat in mediu uscat cat si pe apa, scrie Bornrich.

Potrivit acestuia, celelalte masinile amfibie de pe piata nu reusesc sa fie la fel de performante in ambele medii: daca sunt masini de viteza, nu sunt la fel de performante pe apa si invers.

Sea Lion, datorita un design sofisticat si unei serii de inovatii tehnologice, reuseste sa fie cea mai rapida masina amfibie pe ambele medii. Aceasta calitate explica si pretul exorbitant, 259.500 de dolari la care este scoasa la vanzare masina.

Designerul M.Witt a avut nevoie de sase ani pentru a finaliza proiectul Sea Lion. In proiectul initiat in 2006, masina amfibie putea atinge o viteza de doar 200 de km/h pe uscat.

Caroseria masinii este din aluminiu, doar cadrul fiind din otel, ceea ce face ca masina sa aiba o greutate mai mica de 1.200 de kg.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#masina amfibie, #masina amfibie pret, #masina amfibie Sea Lion, #Sea Lion viteza , #Shopping