Cum arata jucariile viitorului? Iata cateva dintre inventiile prezentate la salonul de jucarii de la Londra

Joi, 24 Martie 2016, ora 16:18
1837 citiri
Cum arata jucariile viitorului? Iata cateva dintre inventiile prezentate la salonul de jucarii de la Londra

La salonul de jucarii de la Londra producatorii din domeniu au incercat sa atraga atentia celor mici cu tot felul de tehnologii de ultima ora.

Vizitatorii au putut admira de la deja banalele drone cu camere care transmit imaginile pe mobil, la papusi conectate la internet - care ofera raspunsuri si masinute dotate cu inteligenta artificiala.

Piata jucariilor din Marea Britanie este cea mai mare din Europa, cu o cifra de 3,2 miliarde de lire sterline, in crestere cu 150 de milioane de lire de la un an la altul. A fost mediul ideal pentru marii producatori de jucarii sa-si expuna ultimele creatii.

Noua generatie de jucarii tine pasul cu ultimele tehnologii si copiii sunt atrasi cu tot felul de optiuni entuziasmante chiar si pentru adulti.

De exemplu, dronele dotate cu camere, care transmit imaginile direct pe telefonul mobil. Se monteaza cat se poate de usor si este la fel de usor de manevrat: "Este o drona pentru orice tip de client. Este usor de folosit. O scoti din cutie si o trimiti sa zboare", a explicat pentru Pro TV Vernon Kerswellm, fondatorul Extreme Fliers.

Un alt gadget care a atras atentia a fost un robotel programat sa raspunda la comenzi. Acesta trebuie asamblat bucatica cu bucatica de cei mici, iar la final pot la final poate merge prin casa si raspunde la comenzi: "Trebuie sa asamblezi produsul, dupa ce l-ai cumparat. Trebuie sa intelegi de ce fiecare piesa are locul specificat", a explicat Michele Marziliano, reprezentantul firmei care a produs robotelul.

O alta piesa de rezistenta a salonului de jucarii a fost setul de masinute de curse cu inteligenta artificiala. Copiii au la dispozitie o pista de curse pe care pot manevra o masinuta. Cand se intrece cu o alta masinuta, cea din urma reactioneaza in functie de comenzile primei masinute, lasand senzatia ca gandeste independent.

Pentru fetite, producatorii au venit cu un aparat foto de facut selfie-uri. Pozele pot fi modificate direct pe aparat, fetitele pot adauga diferite tipuri de machiaj, inimioare sau emoticonuri. Fotografiile pot fi descarcate direct in calculator prin intermediul unui cablu de date.

De asemenea, au fost prezentate papusi care se conecteaza la internet, au functie de recunoastere a vocii si dialogheaza cu cei mici.

Acestea sunt doar cateva dintre inventiile cu care producatorii de jucarii au incercat sa atraga atentia celor mici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#salon jucarii Londra, #jucarii online, #magazin jucarii, #jucarii copii , #Shopping