Cum arata statia de calcat a viitorului? Adio calcat haine manual!

Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 15:35
2393 citiri
Cum arata statia de calcat a viitorului? Adio calcat haine manual!

Putini sunt oamenii care se pot mandri ca sunt fani ai calcatului hainelor, fie cu fierul de calcat, fie cu o statie de calcat. Asta pentru ca e o munca manuala extrem de migaloasa, repetitiva si, de ce sa nu o recunoastem, plictisitoare. In curand, insa, nu va mai trebui sa calcam haine. Niciodata!

O companie americana, Tersa Inc., promite ca a gasit solutia ca hainele sa nu mai aiba nevoie de spalare, calcare sau curatare chimica, cel putin nu in acceptiunea traditionala. Daca si tu urasti calcatul, produsul americanilor, Tersa Steam, poate fi statia de calcat potrivita pentru tine.

Este vorba de un sistem 3 in 1 de curatare, spalare si calcare care poate fi atarnat pe peretele camerei tale, ca un tablou, si care iti pregateste orice piesa vestimentara de imbracat in doar 10 minute.

Statia de calcat, curatat si dezinfectat Tersa Steam functionaza dupa un principiu similar celui al espressoarelor de cafea.

Statia nu trebuie conectata la o sursa de apa, pentru ca lichidul necesar operatiunilor mai sus amintite este incorporat in niste capsule speciale (la fel ca cele de cafea, pentru espressor, dar ceva mai mari) care sunt plasate in partea de jos a masinii inainte de fiecare ciclu de spalare, igienizare si calcare.

Statia de calcat, curatat si dezinfectat foloseste capsule cu o varietate de arome si ajuta la eliminarea mirosurilor si a tuturor cutelor de pe orice piese vestimentare, de la tricouri la rochii si de la camasi la pantofi de sport.

Statia de calcat, curatat si dezinfectat Tersa Steam arata ca un dulapior dreptunghiular atarnat pe perete. Partea din fata a sa este o usa, acoperita cu o oglinda, care permite atarnarea la interior, pe un umeras, a piesei vestimentare dorite.

Sub haina, intr-un lacas special se introduce capsula dorita si se apasa butonul de pornire. In zece minute, capsula isi face treaba, dezinfectand, spaland, calcand si curatind haina.

Tersa sustine ca nu foloseste in capsulele sale nicio substanta chimica, ci doar apa distilata si arome din extracte naturale.

Mai mult, foloseste mai putin de 100 de mililitri de apa in fiecare ciclu de utilizare al statiei de calcat, spalare si curatare, intrucat volumul capsulelor este de 88 de mililitri.

Pretul statiei de calcat, igienizat si curatat ar urma sa fie in jur de 350 de dolari, dar pana la lansarea ei pe piata si pana la raspandirea ei in randul intregii populatii va mai dura cativa ani.

Pana atunci, insa, statiile de calcat traditionale sunt solutia noastra cea mai buna la calcatul hainelor.

#statie calcat , #Shopping