Cum sa conduci comod un Ferrari

Sambata, 26 Octombrie 2013, ora 00:00
3521 citiri
Cum sa conduci comod un Ferrari
Foto: Ferrari Store

Alege o pereche de incaltari comode, si atunci cand pleci la drum lung, dar si cand esti nevoit sa renunti la masina si sa-ti continui drumul pe jos.

Business24 iti recomanda cea mai noua colectie de mocasini unisex Ferrari de la Tod's, din piele intoarsa de vitel, disponibili intr-o varietate mare de culori si realizati in intregime de mana de catre mestesugari iscusiti.

Pantofii de condus de la Tod's sunt recunoscuti ca "Gommino" imbina stilul clasic Italian cu elementul practic, fiind atat de versatili incat se potrivesc cu orice ocazie.

Incaltarile sunt disponibile in stilul clasic "Laccetto", din piele, si se potrivesc perfect, atat la o tinuta casual cat si la una eleganta. In plus, cunoscatorii vor remarca un logo discret Ferrari.

Printre personalitatile care prefera aceste incaltari se numara si membrii ai familiilor regale, antreprenori, vedete si modele, fara sa mai punem la socoteala sutele de clienti fideli care au descoperit perfectiunea in mocasinii cu talpa din buline de cauciuc.

Poti comanda si tu aceasta pereche de mocasini online de la Ferrari Store pentru 290 de euro perechea, fara taxe de transport incluse.

Sursa foto: Ferrari Store

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mocasini Ferrari, #mocasini talpa buline cauciuc, #mocasini piele intoarsa , #Shopping