Cum sa gasesti cadoul perfect pentru o femeie de afaceri

Luni, 02 Octombrie 2017, ora 17:51
1758 citiri
Cum sa gasesti cadoul perfect pentru o femeie de afaceri

Ca si femeie activa, ma uit de obicei catre acele obiecte speciale care imi usureaza activitatile cotidiene si care imi fac mai placute clipele petrecute la birou. Lucrurile despre care vorbesc pot pune in valoare aptitudinile, deci pot constitui cadouri perfecte pentru femeile de afaceri.

Pentru a-ti usura sarcina delicata de a alege daruri pentru cei dragi, am realizat o lista cu cele mai potrivite obiecte ce pot fi transformate in cadouri perfecte pentru femeile de afaceri.

1. O geanta office cu personalitate

In mediul de afaceri o geanta de calitate este intodeauna apreciata. Daca doresti sa impresionezi cu adevarat alege o geanta indrazneata, cu personalitate. Imaginea in mediul business este foarte importanta, iar geanta este un accesoriu care desavarseste o tinuta impecabila.

Daca ai hotarat sa impresionezi cu un astfel de cadou, alege produse de foarte buna calitate, cu finisaje desavarsite. Toate detaliile sunt importante cand vine vorba de tinuta femeii de afaceri, deci este indicat sa te orientezi catre modele de firma, confectionate din piele naturala, in nuante neutre.

2. O carte de dezvoltare personala

Toate femeile de afaceri iubesc sa citeasca, sa fie informate, iar cartile ce au ca tema dezvoltarea personala si cresterea increderii in sine sunt preferate de doamne. Aceste materiale pot fi in primul rand subiecte de relaxare, insa sunt si sursa de informare care ajuta la cresterea potentialului.

"Putere nemarginita" scrisa de Tony Robbins, "Schimband gandirea, iti schimbi viata" a lui Brian Tracy sau "Manual pentru viata" scrisa de Joe Vitale sunt titluri perfecte care sporesc increderea in fortele si capacitatile proprii. O astfel de carte va primi aprecierea cuvenita!

3. Un organizator digital

O femeie de afaceri este o femeie organizata! Un organizator digital o va ajuta sa isi tina in perfecta ordine contactele si intalnirile.

Dupa cum stii, solutiile moderne sunt cele mai potrivite in era vitezei. Aceste dispozitive electonice de coordonare a contactelor usureaza o parte a activitatilor desfasurate la birou, deci sigur vor fi apreciate.

4. Un E-reader

Te poti orienta cate un Reader electronic, pentru ca este un instrument usor de folosit si foarte util. Orice femeie va aprecia un dispozitiv ce cantareste doar cateva sute de grame, ce poate fi usor transportat.

Un e-reader are avantajul ca poate fi incarcat cu documente personale valoroase, deci sigur va fi apreciat de orice femeie de afaceri activa.

5. Un cos cadou cu produse cosmetice sau dulciuri deosebite

E binecunoscut faptul ca nu exista ideea de prea multe cosmetice in cazul unei femei. Tocmai de accea, sunt convinsa ca orice femeie de afaceri va fi foarte incantata daca va primi cosmetice de calitate.

In plus, desi este indicat ca o femeie de afaceri sa fie atenta la silueta si sa fie o persoana activa, un cos cu dulciuri rafinate, cred ca o va bucura.

Am descoperit cosuri cadou ideale pe GiftSolution, potrivite pentru orice ocazie cu o selectie extraordinar de mare de produse. Arunca-ti o privire pe site si retine-i pentru prima ocazie cand ai un cos cadou de oferit.

6. O memorie externa

Tine seama ca memoria externa este un gadget ce poate fi folosit atat la birou cat si in scop personal. Deci aceste dispozitive sunt de mare ajutor femeilor de afaceri care desfasoara activitatile acasa si la birou. Sunt extrem de utile pentru ca pot transporta date necesare pentru desfasurarea activitatilor cotidiene.

7. Etichete

Ce obiect este mai util pentru organizarea dosarelor fizice decat simplele etichete? Aceste mici accesorii sunt esentiale pentru descoperirea rapida a informatiilor cautate. Alege etichete de diferite marimi, sigur vor fi apreciate de cea care le primeste.

Pentru a oferi un cadou complet, adauga un set de markere speciale care pot fi folosite pentru a scrie insemnele pe etichete. Si in aceasta situatie orienteaza-te catre produse de buna calitate.

Sper ca ti-am fost de folos cu aceste mici sfaturi si sugestii si pe viitor, cand vei dori sa cumperi un cadou unei doamne care se ocupa cu afacerile, vei alege acel unic obiect care sigur va fi apreciat de aceasta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cosuri cadou , #Shopping