Cumparaturi online cu Ollala

Vineri, 21 Aprilie 2017, ora 15:40
2984 citiri
Cumparaturi online cu Ollala

(P) Daca aveai impresia ca shopping-ul online este o corvoada, ei bine Ollala iti va schimba parerea despre acest lucru. Ollala iti ofera o gama extrem de variata de produse, care revolutioneaza piata din Romania.

Ollala este un magazin ce are la baza conceptul de marketplace si anume vanzarea de produse si servicii ale diferitilor distribuitori sau producatori.

Este primul magazin online marketplace din Romania, care s-a concentrat din primul moment pe clienii sai. Compania si-a propus sa se concentreze pe serviciile oferite clientilor si pe dezvoltarea de solutii inteligent pentru a oferi unelte de management pentru vanzatori.

Magazinul ia nastere in urma cu un an de zile, in 2016, pe meleaguri straine, in Bali, Indonezia. Scopul acestei idei marete, este ca toata lumea sa experimenteze tehnologia viitorului, atat de accesibila si utila si ca shopping-ul sa devina o experienta cat mai placuta.

Anul 2017 este anul in care compania isi propune sa faca o revolutie in ceea ce priveste conceptul de cos de cumparaturi online. Aceasta revolutie consta in libertatea fara niciun fel de obstacole in relatie dintre vanzatori-client, client-vanzatori.

Datorita faptului ca Ollala ofera una dintre cele mai variate game de produse, va scoate din incurcatura pe multa lume. La noi gasiti de la accesorii de bucatarie pana la lenjerii de pat. Lipsa de inspiratie dispare complet atunci cand accesati site-ul Ollala.

Exista produse destinate fiecarei nevoie pe care o au clientii. Indiferent de dorintele clientilor, acestia pot achizitiona de la produse de ingrijire persoanala, pana la mobilier, articole vestimentare, incaltaminte sau chiar electrocasnice.

Principalele lucruri care ghideaza conceptul Ollala, sunt promptitudinea si profesionalismul. Echipa te va ajuta la fiecare pas si te vor consilia in cazul in care ai intrebari despre produsele pe care le gasesti pe site. De asemenea, calitatea produselor este si ea o trasatura care sta la baza numelui Ollala.

Pe langa posibilitatea de a face shopping online, Ollala face posibila incheierea de parteneriate cu distribuitori/ producatori, care doresc sa isi vanda produsele. Echipa se angajeaza pentru a le oferi sfaturile necesare pentru ca produsele lor sa fie promovate si vandute intr-un mod cat mai organic, fara a abuza de reclame inutile.

Fiecare viitor partener este introdus intr-un modul de invatare, care ii impulsioneaza sa isi dea silinta pentru a se dezvolta intr-un timp extrem de scurt,

De la comanda la livrare, totul este extrem de simplu, cu simpla apasare a unui click. Sistemul de plata securizat ofera siguranta unor cumparaturi fara grija potentialelor fraude.

#magazin online , #Shopping