"Daily Deals" - o sansa de a gasi chilipiruri

Joi, 16 Februarie 2012, ora 18:15
1867 citiri
"Daily Deals" - o sansa de a gasi chilipiruri

Reducerile "last minute" sunt de cele mai multe ori si cele mai inspirate pentru solutii de economisire. Un bilet de avion, o vacanta, dar si obiecte de uz casnic, bijuteriile sau electronicile pot fi incluse in categoria "chilipiruri" daca urmaresti promotiile.

Iata care sunt ofertele din categoria "Daily Deals" de pe Okazii.ro.

Expresor Nescafe Krups Dolce Gusto Fontana, 229 lei

Poate fi utilizat la prepararea oricarui sortiment de cafea, Cafe Lungo, Espresso, Espresso Intenso dar si Cappuccino, Ciocolata calda sau Late Machiato.

Rezervorul are o capacitate de apa de un litru, iar aparatul este disponibil in culorile alb, rosu si negru, beneficiind de un an garatie si transport gratuit.

MP3 player - Robotelul Android, 69 lei

Robotul Android, un sistem MP3 cu boxa integrata dispune de mini subwoofer, hi-fi, cititor de USB integrat.

Robotul poate reda atat fisiere mp3 si mp4, dispune de un cablu de alimentare USB si un led luminos de mici dimensiuni. Melodia poate fi schimbata prin rasucirea capului robotelului.

Comoda Chippendale, 260 de euro

Comoda din lemn de mahon este lucrata manual in stilul Chippendale. Piesa face parte din categoria "Mobilier artizanat", iar micile imperfectiuni au rolul de a amplifica impresia de vechime. Dimensiunile obiectului de mobilier sunt (L/l/h) 65/35/160 cm.

Ceas barbatesc Fossil, 340 lei

Ceasul, fabricat din otel inoxidabil si placat cu aur are display analog. Confectionat din sticla minerala rezistenta la zgarieturi, ceasul poate fi folosit si in apa pana la o adancime de 10 metri.

Camera video AM-313H, 190 lei

Camera video SONY CCD 1/4", color, obiectiv de 3,6 mm, activare automata a luminatorului. Ajustarea obiectivului se poate face prin intermediul tastaturii sau de la distanta prin intermediul unui panou de control.

#okazii daily deals, #oferte site Okazii, #obiecte reduceri Okazii , #Shopping