De ce sa cumperi flori online

Marti, 27 Decembrie 2016, ora 10:00
2486 citiri
De ce sa cumperi flori online

Oferirea unui buchet de flori este un compliment ce poate ajunge la inima oricui, indiferent de momentul in care este oferit. Fie ca le trimiti prietenei, sotiei, mamei sau unui prieten de ziua lui, florile au puterea de a schimba starea de spirit oricarei persoane, beneficiu dovedit de cercetatorii de la Harvard.

Si chiar mai mult de atat, poti face acest gest marunt prin intermediul internetului, care iti pune la dispozitie nenumarate florarii online.

Daca pana acum nu ai cumparat flori din florarii online, afla ca exista multe avantaje de care poti beneficia simplu si rapid. Descopera cateva dintre cele mai importante!

1. Economisesti timp

Poate ca si tie ti s-a intamplat sa fii nevoit sa cumperi un buchet de flori pentru cineva drag, dar ai intampinat probleme fie din cauza ca nu aveai timpul necesar pentru a merge sa alegi florile dorite, fie nu ai gasit ceea ce te interesa.

De aceea, florariile online sunt o alegere buna atunci cand vrei sa economisesti timp si sa si cumperi un buchet de flori deosebit. Tot ce-ti trebuie este o conexiune la internet si un card de credit.

2. Ai la dispozitie multe site-uri care vand flori

Din fericire, exista multe florarii online care pun la dispozitie numeroase sortimente de flori, de la crini, cale, trandafiri pana la flori mai rare, chiar exotice, care se gasesc rareori si in florariile pe care le intalnim la coltul strazii.

Cu toate acestea, este important ca inainte de a apela la ajutorul unei florarii online, sa faci o cercetare amanuntita a mai multor site-uri care vind flori, sa analizezi ofertele si sa te asiguri ca website-ul este unul sigur in ceea ce priveste efectuarea platilor online.

In plus, florariile online ofera sugestii de aranjamente florale pentru diferite ocazii, cat si alte idei de cadouri, de la ursuleti de plus, pana la bomboane si torturi.

Buchete.ro este o astfel de florarie online, care iti pune la dispozitie multe sortimente de flori ce pot fi aranjate in buchete deosebite, gandite pentru diverse ocazii.

3. Gasesti cu usurinta florile care te intereseaza

Florariile online sunt o cale rapida de a gasi cu usurinta florile care te intereseaza. Acest lucru este posibil fie prin intermediul cataloagelor care pot fi vizualizate online, fie direct in categoriile site-ului care pun accentul, de cele mai multe ori, pe ocazii diverse, sortimente si preturi.

In plus, multe dintre site-uri ofera si descrieri sugestive la tipurile de flori pe care le vand cu scopul de a veni in ajutorul clientului care poate nu are suficiente cunostinte despre flori si nu stie cu exactitate ce alegere sa faca.

4. Iti poti personaliza comanda

Chiar si in cazul florariilor online este posibil sa-ti pui amprenta asupra buchetului pe care vrei sa il cumperi, prin personalizarea comenzii.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi florile dorite pentru buchet si sa mentionezi ce mesaj vrei sa fie trimis impreuna cu acesta.

Totodata, daca nu esti sigur pe alegerile facute, poti apela la asistenta online care este disponibila in cazul multor site-uri ce vand flori.

5. Te poti ajuta de experientele celor care au mai cumparat flori online

Multe dintre florariile oline au si o rubrica de comentarii unde clientii pot scrie in ce masura au fost multumiti de serviciile oferite.

Astfel, iti poti face o parere cu privire la modul in care va arata buchetul de flori dorit si in ce conditii va ajunge la destinatie.

6. Poti comanda florile dorite oricand

Indiferent ca vrei sa cumperi un buchet de flori la primele ore ale zilei sau seara tarziu, o comanda online este procesata la scurt timp dupa ce a fost facuta.

Totodata, un buchet de flori poate fi comandat si cu cateva zile inainte, asadar daca stii din timp cand si unde vrei sa trimiti un aranjament floral, poti plasa o comanda din timp.

Astfel, vei sti sigur ca surpriza ta va ajunge la timp la destinatar si nici nu vei mai sta cu grija expedierii florilor in ultimul moment.

In plus, multe florarii online ofera transportul gratuit daca florile sunt expediate in acelasi oras.

7. Ai parte de oferte avantajoase

Multe florarii online ofera discounturi semnificative in zilele de sarbatoare, precum 1 si 8 Martie, Sfantul Valentin sau de Paste ori de Craciun si chiar isi recompenseaza clientii fideli cu preturi mai mici la achizitionarea aranjamentelor florale.

Acest lucru nu se intampla si in cazul florariilor pe care le gasim pretutindeni prin oras, din contra, de multe ori preturile cresc in preajma sarbatorilor.

8. Ajung in siguranta la destinatie

Odata cu livrarea florilor direct la destinatia finala nu exista riscul ca buchetul de flori sa ajunga avariat, asa cum s-ar putea intampla in cazul in care le transporti pe cont propriu, folosind mijloacele de transport in comun.

In aglomeratie si in graba, iti poti supune florile la mici incidente, asadar varianta unei comenzi online este mult mai sigura si mai rapida.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#florarie online, #flori online, #comanda flori online , #Shopping