De ce trebuie sa tii cont cand cumperi incaltaminte pentru barbati

Miercuri, 24 Iulie 2019, ora 12:50
7905 citiri
De ce trebuie sa tii cont cand cumperi incaltaminte pentru barbati

Fara indoiala, pantofii sport sunt cei mai comozi cu putinta. Designerii de incaltaminte pentru barbati au creat insa si pantofi casual extrem de confortabili. Provocarea vine atunci cand trebuie sa alegi perechea care ti se potriveste cel mai bine.

Te pregatesti pentru sport? Ori pentru o zi petrecuta mai mult in picioare? Ai nevoie de o pereche de pantofi care sa nu iti puna niciun fel de probleme. Vestea buna e ca exista o multime de pantofi din care poti alege.

Mai jos am creat un ghid util pentru celor care vor sa cumpere incaltaminte pentru barbati, dar nu stiu care sunt criteriile unor pantofi de calitate si care asigura tot confortul necesar.

Confortul

Nimeni niciodata nu va fi dispus sa poarte o pereche de pantofi prea stramti, prea rigizi si care sa lase in urma o multime de bataturi. Incaltamintea sport de regula, insa si pantofii casual au un sistem de amortizare care absoarbe socurile in timpul alergatului sau chiar pe durata unui mers mai energic.

Marimea

Atunci cand probezi o pereche de pantofi te vei ghida dupa o scala universala a marimilor. Cu toate acestea, e important de spus ca aceasta s-a schimbat usor de-a lungul timpului, la fel si forma si chiar lungimea piciorului nostru, astfel ca e bine ca, inainte de a cumpara o pereche de pantofi barbati sa ii probezi. Fa cativa pasi incaltat pentru a te asigura ca modelul nu iti pune probleme. Si poarta intotdeauna sosete atunci cand incalti o pereche de pantofi.

Forma picioarelor

Poti purta aceeasi marime cu fratele tau, de exemplu, insa forma picioarelor voastre ar putea fi diferita. E vorba despre latime, despre arcuirea talpii si de multe alte aspecte care in ansamblu pot crea disconfort atunci cand incaltamintea nu se potriveste perfect.

Talpa exterioara

O persoana care sta mult in picioare pe parcursul zilei sau care merge mult pe jos are nevoie de incaltaminte cu o talpa foarte confortabila. Una care sa nu fie dura si sa nu permita flexarea labei piciorului. Vei gasi pe piata modele de pantofi cu talpa din spuma sau din alti compusi din cauciuc care asigura durabilitate si confort.

Materialul

Pantofii din piele sunt universal acceptati ca oferind maximul de calitate. Totusi, trebuie sa stii ca exista si alte materiale care ofera un confort sporit, asigurant un flux de aer pe durata mersului care mentine piciorul uscat. In cazul pantofilor sport, spre exemplu, vei intalni materiale din bumbac care sunt foarte usoare si confortabile.

Flexibilitatea

Este un element foarte important, intrucat permite talpii o miscare naturala, nefortata. Cea mai confortabila incaltaminte este cea care se indoaie usor.

Aspectul

De felul in care arata o pereche de pantofi depinde si cat de mult o vei purta. Atunci cand iti place incaltamintea inseamna nu doar ca te simti bine in ea, ci si ca aceasta are un aspect care se potriveste stilului tau.

Incaltamintea vorbeste despre tine, astfel ca e important sa fie aspectuoasa. Cei mai buni pantofi sunt cei pe care ii alegi "cu ochii inchisi" de fiecare data cand stii ca te asteapta o zi lunga, in care ultima ta grija vrei sa fie picioarele.

#pantofi barbati, #incaltaminte barbati , #Shopping