Delicii de lux: Cele mai scumpe sortimente de ciocolata

Duminica, 08 Aprilie 2012, ora 11:02
8700 citiri
Delicii de lux: Cele mai scumpe sortimente de ciocolata

Ciocolata a fost creata de maiasi si azteci, care la inceput amestecau sortimentele de cacao cu anumite condimente pentru a obtine diverse bauturi. Ciocolata este in prezent un rasfat pe care oricine si-l poate permite.

Pentru a tine pasul cu cerintele gurmanzilor, ciocolatierii din intreaga lume se iau la intrecere folosind retete secrete pentru a da forma unora dintre cele mai apetisante sortimente de ciocolata.

Afa care sunt cele mai scumpe bomboane de ciocolata din intreaga lume, intr-un clasament Bornrich.

Le Chocolate Box, 1,5 milionane de dolari

In general, femeile sunt impresionate de doua categorii de cadouri: bijuteriile si ciocolata. Dar, daca o cutie de bomboane ciocolata costa 1,5 miliona de dolari, cu siguranta va avea efectul scontat. Cutia cu bomboane de ciocolata a fost creata de designerul Simons Jewelers, cadoul de 1,5 milioane de dolari devenind combinatia ideala intre bijuterii de lux si ciocolata de calitate.

Printre bijuteriile cu care sunt "decorate" cutiile cu bomboane se gasesc coliere, cercei, inele si bratari confectionate din diamante, esmerale si safire.

Bomboanele de ciocolata Swarovski, 10.000 de dolari

Daca vrei sa duci combinatia de bijuterii si ciocolata la un alt nivel, incearca bomboanele in forma de bijuterii Swarovski. Acestea au fost lansate de Harrods si apoi impachetate de ciocolatierul libanez Patchi. Bomboanele sunt vandute in cutii invelite in matase adusa din India, designul fiind completat de motive din aur si platina. Fiecare cutie are cate 49 de bomboane de ciocolata.

Fritz Knipschildt's Chocopolagie, 2.600 de dolari/100 de grame

Descoperita de Fritz Knipschildt, aceasta ciocolata este una dintre cele mai scumpe din lume.

"Chef"-ul care a creat reteta pentru acest sortiment de ciocolata a devenit faimos in intreaga lume. Fiecare trufa, a carei pret ajunge la 250 de dolari pe bucata in Franta, este facuta din ulei de trufe si cacao (70%) Ganache Valhrona.

Noka Vintages Collection, 854 dolari/kilogram

Ciocolata produsa de Noka Vintages Collection este o delicatesa rezultata din combinarea unor ingredinte provenite din Venezuela, Cote d'Ivoire, Trimidad si Ecuador. Ciocoltata contine 75% cacao pura, si alte ingrediente precum unt de cacao sau zahar. Acest sortiment de ciocolata nu are adaos de arome sau emulgatori.

Wispa Gold Chocolate, 1.628 de dolari

Tabletele de ciocolata produse de Wispa sunt impachetate in aur comestibil. O singura tableta de ciocolata te costa 1.628 de dolari, un adevarat rasfat pentru adevaratii cunoscatori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ciocolata scumpa, #cea mai scumpa ciocolata, #sortimente ciocolata scumpa , #Shopping