Descopera cel mai scump trabuc Davidoff: Oro Blanco

Sambata, 08 Noiembrie 2014, ora 00:00
2273 citiri
Descopera cel mai scump trabuc Davidoff: Oro Blanco
Foto: Half Wheel

Davidoff lanseaza in noiembrie o colectie de trabucuri realizate in intregime din tutun din 2002, prima sa colectie de trabucuri vintage. Trabucurile poarta numele Oro Blanco si sunt cele mai scumpe produse de Davidoff.

Povestea noului trabuc incepe acum 12 ani, cand master blenderul Davidoff, Eladio Diaz, a ales cateva frunze de tutun cu "potential urias".

Tututnul facea parte din recolta anului 2002, dintr-o anumita zona din Republica Dominicana, locul in care Davidoff isi produce toate trabucurile. Diaz a ales sa puna frunzele la maturat si a asteptat "momentul potrivit".

Astazi aceste frunze au fost rulate intr-o serie de trabucuri ce poarte numele Oro Blanco. "Este un lot foarte foarte mic. Cele mai rare trabucuri pentru cele mai rare momente", a explicat Hans-Kristian Hoejsgaard, CEO Oettinger Davidoff AG, pentru Cigar Aficionado.

Primul lot Davidoff Oro Blanco este livrat in noiembrie la locatiile desemnate, dar pe care cei de la Davidoff nu le-au facut publice inca. Ce este sigur, insa, este ca va exista un numar limitat de astfel de trabucuri si trebuie sa te astepti la un pret pe masura.

"Sunt cele mai scumpe trabucuri pe care le-am facut vreodata", recunoaste directorul Oettinger Davidoff AG.

#cel mai scump trabuc Davidoff, #trabuc vintage, #trabuc editie limitata , #Shopping