Design your Christmas in stil vienez. Ca sa nu mai mergi pana in Austria

Sambata, 07 Decembrie 2013, ora 00:00
3528 citiri
Design your Christmas in stil vienez. Ca sa nu mai mergi pana in Austria

Targurile de Craciun din Austria sunt renumite, atat pentru frumosetea lor de ansamblu, cat si pentru obiectele inedite pe care le gasesti acolo. Daca nu ai timp sa ajungi in Austria, insa, Austria vine la tine cu primul targ de design Romano - Austriac din Romania: "Design Your Christmas!".

Asadar, fie ca esti in cautare de cadouri pentru cei dragi, sau atentii pentru partenerii de afaceri, designerii austrieci, dar si cei romani s-au intrecut pentru tine, anul acesta.

Business24 iti propune sa arunci o privire peste scaunele povestitoare, peste globurile ce ascund o gradina interioara in miniatura, peste portelanurile cu portrete de pisica, peste accesoriile extravagante Fugoo sau chiar asupra scaunelor din lemn cu blana de oaie. Si propunerile nu se opresc aici.

Scaune povestitoare [beSITZobjekte]

Designerul Beatrix Somweber-Rath a folosit scaunele drept panza. Forma scaunelor, patina acestora spun povestile lor pe care Beatrix le-a tradus prin intermediul ilustratiilor de pe suprafata scaunelor. Prin urmare, fiecare "beSITZobjekt" este unic si are propriul nume.

Imaginile pline de culoare sunt create prin colaj. Toate scaunele sunt acoperite cu un lac pe baza de apa ceea ce le face pe langa obiecte frumoase de arta si obiecte utile. Pret este de 2530 lei.

Terariile Ramonei Bejan [Aerium]

Un terariu este o lume in miniatura, o frantura de natura in interiorul casei tale, o clipa de relaxare la birou. Sticla este lucrata manual de un artist sticlar si adaposteste plante ce par desprinse dintr-o alta lume.

Fiind niste gradini interioare minimaliste, terariile vor transforma cu siguranta atmosfera vietii noastre.

Materiale folosite sunt sticla lucrata manual, cel putin o planta aeriana Tillandsia si nisipul, dar poate contine si alte materiale naturale.

Dimensiunile sunt: 8 cm diametru, 20 cm inaltime (terariu picatura = 190 lei/ Terarii romburi 205 lei / Terarii sfere 215 lei)

Portrete de pisica [Wagner Arte Frumoase si Povesti]

Pisica este una dintre principalele teme abordate de atelierul Wagner, iar in aceasta colectie pisica se prezinta ca o printesa nobila. Ramele din dantela, ce inconjoara personajul pisicii, aduc o nota baroca acestei colectii noi.

De asemenea, colectia contine elemente de aur pur, pictate manual. Pretul ceainicului este 261 lei; cana este 128, iar suportul de lumanare 51 lei.

Genti si Accesorii FUGOO

FUGOO proiecteaza genti si accesorii inovatoare. Susanne Leitner, cea care detine brandul, nu urmeaza tendintele pietei in materie de genti, luand mai degraba forma si scopul acestora ca pe o adevarata provocare.

Rotunde, in forma de minge sau cu tepi - forma gentilor CULT FUGOO au fost inspirate de felul in care arata un pestisor japonez care se numeste "fugu".

Geanta aurie cu tinte este premiata anul trecut cu Astrian Design Award si are pretul de 1330 lei; geanta neagra este 1008 lei, iar cea handmade este 1560 lei.

Murglas

Obiecte utile in decorarea mesei sunt create din dopuri de sticla provenite de la sticle de vin si pasla organica. Astfel, dopurile de sticla sunt reciclate, gasind o noua viata in produse durabile, moderne si de buna calitate, precum suporturi de pahare, racitor de vin sau chiar vaze.

Toate produsele sunt realizate manual. Suportul de vin este 157 lei, plarou rotund este 294,5 si cel patrat 386,4 lei.

Scaunele lambswood (Cristina Curelea)

Poti face un cadou un set de scaune din lemn de brad, cioplite manual si cu imbinari din lemn de stejar, blana naturala de oaie; dimensiuni: h-55cm, latime sezut -50cm, diametru-155cm. Pretul unui astfel de scaun este de 1.000 de lei.

Duchess Collection by Alis Lalu- designer de bijuterie contemporana

Iti propunem si inelul Duchess Collection - Silver 925 si Azurite. Pretul inelului este de 750 lei.

Pana pe 24 decembrie, peste 30 de designeri romani si austrieci isi aduc creatiile in cadrul targului Design Your Christmas! - in incinta librariei Carturesti din Baneasa Shopping City (intrarea dinspre Grand Cinema Digiplex).

#targ Craciun Austria, #cadouri Craciun design, #cadouri speciale Craciun , #Shopping