Diamantele, cele mai bune prietene ale femeilor. Vezi ce se poarta in Romania (Galerie Foto)

Sambata, 14 Ianuarie 2012, ora 18:01
4001 citiri
Diamantele, cele mai bune prietene ale femeilor. Vezi ce se poarta in Romania (Galerie Foto)

Exista un singur accesoriu care care este mereu la moda: diamantele! Si cum, diamantele sunt cele mai bune prietene al femeilor, iata cateva idei de inele care ar putea multumi si cele mai sofisticate gusturi. Business 24 a ales pentru tine cele mai interesante oferte de pe Okazii.ro.

Inel cu diamante de 3,61 de karate, 9.450 de euro

Un inel din aur galben de 18 karate, cu o greutate de 12,20 de grame poate constitui un cadou ideal pentru oricare reprezentanta a sexului frumos. Daca ii mai adaugi un diamant de 1,21 de karate acesta poate deveni visul oricarei femei.

Designul bijuteriei este completat de alte diamante de dimensiuni mai mici, intr-o insiruire "princess cut" cu o greutate totala de 2,40 de carate. Aceasta asezare da impresia unei fuziuni intre doua inele separate, ceea ce face acest inel unic.

Set de inele din gama High-end, 2.500 euro

Inelele sunt realizate din aur alb de 14 karate si au o greutate de 14,4 grame. Setul este format din 2 inele care pot fi purtate si separate. Inelul central are un diamante unicat pozitionat central, cu dimensiuni 8,4 mm si greutate 0,75 karate.

Bijuteria este completata de inele tip gardian create special pentru inelul de mai sus si evident ca il imbraca perfect astfel incat cei mai multi dintre noi nici nu ne-am da seama ca sunt si se pot purta si separat. Fiecare din cele 2 este ornat cu cate noua briliante cu diametrul intre 1,5 si 2,5 mm cele mai mari pozitionate central, greutate totala 0,75 carate.

Inel logodna cu brilliant Solitaire, 1.852 euro

Inelul este realizat din aur alb de 14K si are o greutate de 5,6 grame. Bijuteria are noua diamante, de 1,7 karate care sunt dispuse astfel: un diamante central de 6,3 milimetri si celelalte opt sunt montate pe jumatatea superioara a benzii inelului. Inelul este marimea 49 pe sistem francez sau 5 pe sistem american, diametru interior aprox 15.6 mm, circumferinta aprox 49 mm. Pretioasa bijuterie are certificate de autenticitate ce atesta caracteristicile si greutatea diamantelor.

Inel cu brilliant Solitaire roz, 1.344 euro

Bijuteria este realizata din aur alb de 14 karate, avand o greutate de 2 grame. Pe montura clasica de sase brate este setat un brilliant rosu de 6,5 milimetri si 1,20 karate. Inelul are marimea 54,5 pe sistem francez sau 7 pe sistem american, diametru interior aproximativ 17 mm, circumferinta aproximativ 54 mm.

#inele oferte, #preturi bijuterii, #bijuterii diamante Romania , #Shopping