Donattela Versace a intampinat cumparatorii liniei sale de la H&M

Joi, 17 Noiembrie 2011, ora 12:15
1732 citiri
Donattela Versace a intampinat cumparatorii liniei sale de la H&M

Donatella Versace a fost prezenta pe 17 noiembrie la Londra pentru lansarea oficiala a colectiei Versace pentru H&M.

Directorul de creatie de la Versace i-a intampinat pe cumparatorii unuia dintre magazinele H&M din Londra, transmite Luxuo.

Colectia de 43 de piese va fi prezenta in peste 300 de magazine H&M de pe intreg globul cat si online, incepand cu 17 noiembrie. Clientii din America de Nord trebuie sa mai astepte 2 zile, produsele Versace pentru H&M fiind disponibile pe acesta piata de pe 19 noiembrie.

Sunt asteptati foarte multi clienti mai ales intrucat colectia va fi la reduceri in primele zile dupa lansare. Pe clientii ii asteapta insa un set de reguli stricte pentru a evita eventualele incidente.

Clientii vor avea acces in magazinele H&M numai in grupuri de 20 de persoane, iar timpul petrecut in magazin este limitat la 10 minute pentru fiecare grup. In plus, clientii pot cumpara un singur produs. Ei trebuie sa aiba o bratara, achizitionata in prealabil pentru a putea intra in magazin.

Colectia a fost lansata oficial in New York pe data de 9 noiembrie, la eveniment participand vedete ca Uma Thurman,Blake Lively, Chace Crawford,Jessica Alba, Jennifer Hudson sau Selma Blair, urmand sa ajunga in magazinele H&M pe 17 noiembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donnatela Versace lansare HM , #Shopping