Duster Prestige: Serie limitata la preturi incepand de la 13.900 de euro

Luni, 12 Martie 2012, ora 19:10
1871 citiri
Duster Prestige: Serie limitata la preturi incepand de la 13.900 de euro

Dacia scoate pe piata incepand din luna martie editia limitata de Duster "Prestige" cu optiuni de imbunatatire atat la exterior cat si la interior.

Duster "Prestige" este seria limitata pe care Dacia o lanseaza pentru modelul cu cea mai accentuata crestere a vanzarilor. Noua editie speciala Duster mizeaza pe design si poate fi comandata incepand cu aceasta luna.

Seria limitata "Prestige" accentueaza trasaturile dinamice si sportive ale modelului prin pachetul Look vizibil la exterior, bare cromate, jante de aluminiu, geamuri cu tenta, iar la interior pachetul "Cuir" tapiterie de piele, volan si schimbator imbracate in piele, aduce un plus de eleganta.

Vehiculul este echipat cu noul radio CD MP3 cu satelit de comanda pe volan, functie Bluetooth, priza jack si USB.

La nivelul sigurantei, in afara echipamentelor ABS, EBV si asistenta la franarea de urgenta (AFU) in serie, Duster "Prestige" este dotat si cu airbag-uri pentru sofer si pasager si doua airbag-uri laterale fata.

Nu lipsesc din aceasta configuratie aerul conditionat si computerul de bord.

Noua serie limitata este disponibila atat in varianta pe benzina, cat si diesel.

Preturile pentru un astfel de model sunt cuprinse intre 13.900 euro (TVA inclus) pentru varianta pe benzina 1,6 16 V 105 CP 4x2 si17.600 euro (TVA inclus) pentru varianta 1.5 dCi 110 CP 4x4.

Clientii pot opta si pentru alte echipamente in plus, cum ar fi ESP-ASR, geamuri electrice spate sau pentru Dacia Extenso (garantie extinsa 12 luni / 100.000 km sau 24 luni / 100.000 km).

Toate culorile prezente in gama Duster sunt disponibile si pe seria limitata "Prestige".

Duster s-a impus ca lider de categorie in chiar anul lansarii sale, 2010, fiind recompensat cu Premiul "AutoBest 2011", cu titlul de "Masina Anului 2011 in Romania" si in Croatia si cu premiul "Trofeul Argus" (Franta) pentru vehicule de familie.

Dacia Duster este modelul cu cel mai puternic avans din gama Dacia la ora actuala. De la momentul lansarii sale in aprilie 2010, vanzarile Duster au crescut in mod constant, in special pe pietele externe, ajungand la peste 160.000 de unitati in cursul anului 2011.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dacia Duster Prestige lansare, #serie limitata Dacia Duster Prestige, #desig Dacia Duster Prestige, #pret Dacia Duster Prestige , #Shopping