Eleganta sta in detalii - Care sunt secretele unei persoane cu stil?

Marti, 28 Noiembrie 2017, ora 12:42
3245 citiri
Eleganta sta in detalii - Care sunt secretele unei persoane cu stil?

Fiecare persoana poate fi influentata in viata de experientele pe care le are si de locurile pe care le viziteaza.

Daca are norocul sa intalneasca oameni cu stil in viata sa, este posibil sa invete multe lucruri de la acestia, sa isi formeze o perspectiva in acest domeniu atat de interesant.

Un om cu experienta in ceea ce priveste stilul stie exact ce pasi trebuie urmati pentru a realiza o tinuta impecabila, demna de aprecierile oamenilor din jur.

Cand te imbraci trebuie sa tii seama de dimensiuni, orice produs perfect ajustat pe silueta ta va arata mult mai bine decat atunci cand este larg sau are anumite defecte de croiala; daca se potriveste foarte bine formelor corpului va putea transforma imaginea ta per ansamblu intr-una deosebita.

Pentru a-ti crea un stil personal nu trebuie neaparat sa urmaresti tendintele modei si sa te imbraci la moda. Poti alege doar cateva piese in trend si sa mergi mai mult pe eleganta si confort.

Ce accesorii trebuie sa alegi? Daca vine vorba despre accesorii, trebuie sa tii cont de portofel - un accesoriu obligatoriu pentru orice persoana responsabila.

Exista diverse modele de portofele moderne, de calitate, practice, cu un design elegant, ca de exemplu acele portofele din piele produse de Vesa.ro care se pot achizitiona online, de pe Internet.

Pentru anumite persoane, ceasul reprezinta asul din maneca, insa acest lucru nu este valabil pentru toti purtatorii acestui accesoriu acceptat universal indiferent de situatie.

Asigura-te ca ceasul pe care il porti la mana se asorteaza cu personalitatea ta, dar si cu restul vestimentatiei si al accesoriilor.

Un ceas de nepotrivit sau unul de proasta calitate nu face altceva decat sa-ti creeze un deserviciu, asa ca in cazul in care nu ai o optiune viabila la indemana, mai bine ai face sa spui pas.

Incaltamintea poate fi atat de importanta incat, daca o alegi cu gust, poate sa-ti transforme complet look-ul, insa nu uita de sosete, accesoriu care a inceput sa devina din ce in ce mai important in lumea modei contemporane.

Ai grija sa-ti asortezi in primul rand sosetele cu pantalonii si abia in plan secundar cu incaltamintea. Retine faptul ca o soseta colorata, cu un design aparte poate da personalitate tinutei, asa ca nu ezita sa iesi din banal atunci cand ai ocazia.

In perioadele friguroase nu ezita sa apelezi la manusi si caciuli din blana. Aceste accesorii de iarna pot fi deosebit de elegante, asa ca nu pleca de la ideea ca acestea nu pot sa-ti aduca un plus.

Pe langa asta, ingrijindu-ti corpul in sezonul rece te asiguri ca esti intr-o forma mult mai buna pe termen lung si nu risti sa ajungi in situatia de a fi obligat sa le porti din motive de sanatate.

Trebuie sa ai in vedere ca manusile din piele sau blana si caciulile imblanite merg foarte bine impreuna cu o haina sau o vesta de blana.

Sa nu uitam totusi ca moda inseamna si distractie, de aceea este bine sa fii increzator, pozitiv si sa te distrezi.

In ceea ce priveste bunul-gust, conteaza ce simti tu, totul depinde de perceptia ta, asa este la fiecare om. Un lucru poate fi de bun-gust pentru cineva si tot acel lucru poate avea un efect contrar pentru altcineva.

Desi poti asculta uneori parerile altora, asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa le si asculti!

Secretul elegantei ramane intotdeauna simplitatea, iar cel al farmecului personal va fi mereu disciplina.

Pentru a avea stil conteaza modul cum porti hainele, cum le asortezi cu accesoriile, cum le alegi pentru diferite ocazii, iar pentru aceasta trebuie sa ai un strop de inspiratie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#portofel piele, #caciula blana , #Shopping