Elementul de culoare in tinuta ta: Azi poate fi o bratara!

Sambata, 21 Iulie 2012, ora 00:00
3200 citiri
Elementul de culoare in tinuta ta: Azi poate fi o bratara!

Investeste intr-un accesoriu intens colorat, in ton cu moda, si poti sa porti in continuare tinutele tale simple in care te simti cel mai bine, fara sa iti faci griji ca ai putea gresi.

Bijuteriile placate cu aur, cele din plexiglass cu diamante sau mozaic sunt o adevarata incantare si iti vor lumina ziua, oricand te vei admira in oglinda.

Pentru o intalnire de dupa-amiaza, am cautat cateva elemente indraznete si elegante, pe care le poti comanda online. O singura astfel de piesa este suficienta si atrage toate privirile asupra ei, cu admiratie.

Bratara placata cu aur si cu plexiglass - Emilio Pucci

Pret: 210 euro

Un contrast puternic intre plexiglass portocaliu si metalul placat cu aur reuseste sa iti "actualizeze" tinuta instant. O astfel de bratara va scoate din banal orice tinuta regulamentara impusa de mediul tau de lucru.

Bratara din plexiglass si cristale - Emilio Pucci

Pret: 321 euro

Bratara realizata din plexiglass roz si cristale violet se potriveste perfect la o tinuta simpla, regulamentara, fara alte artificii.

Bratara placata cu aur de 24 de karate - Oscar de la Renta

Pret: 646 de euro

Decorata cu elemente de mozaic si sticla, aceasta bratara este un element creat in stilul elegant si cubic, specific casei de moda Oscar de la Renta.

Toate aceste accesorii si multe altele pot fi comandate de pe site-ul Net-a-Porter

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tinuta colorata, #bijuterii colorate, #tinuta office culoare , #Shopping