Exprima-ti pasiunea pentru biliard prin accesorii tematice

Sambata, 01 Decembrie 2012, ora 00:00
2064 citiri
Exprima-ti pasiunea pentru biliard prin accesorii tematice
Foto: Aramith

Pasionat de biliard? Acum poti arata asta nu doar in timpul liber, ci si prin accesoriile pe care alegi sa le porti la birou. Cel mai cunoscut producator de bile de biliard din lume a lansat colectia Aramith2wear, impreuna cu designerul belgian de bijuterii Hubert Verstraeten, iar Business24 iti recomanda aceste accesorii, indiferent de tinuta pe care o porti zi de zi.

Conceptul e simplu: cadrul din otel inoxidabil, iar perlele sunt, de fapt, mici bile de biliard viu colorate.

Una din piesele de rezistenta ale colectiei o reprezinta butonii carora le poti schimba culoarea: rosu, galben, albastru, portocaliu, roz, negru si alb, in functie de culorile pe care le porti pe moment.

Foto: Aramith

Bilele se pot schimba usor, arata ca niste perlute si aduc o nota proaspata de rafinament. Suportul bilutelor este ralizat din otel inoxidabil, iar producatorii motiveaza alegerea facuta prin durabilitatea acestui material.

Foto: Aramith

Nici doamnele nu sunt lasate mai prejos in aceasta colectie, ci din contra: pot alege un inel cu "perle" de biliard si insertii de diamante, lantisoare decorate cu mini-bile de biliard, sau cercei, in acelasi stil.

Foto: Aramith

Perlele de pe inel au diametre intre 12 milimetri si 18 milimetri, combinatia de culori fiind cu adevarat impresionanta. In cazul lantisorului, ambele perlute colorate au un diametru de 25 de milimetri, iar specialistii iti recomanda sa alegi culori complementare rochiei pe care o porti, pentru un efect vizual cat mai spectaculos.

Foto: Aramith

Foto: Aramith

Un alt element important in aceasta colectie este ceasul din piele cu cadran ale carui culori pot fi schimbate, intocmai ca in cazul butonilor, in functie de culorile pe care le porti pe tine.

Foto: Aramith

Vei gasi colectia Aramith2wear pe site-ul producatorului, dar si pe magazinul online Aramith.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pasiune biliard, #bijuterii bile biliard, #accesorii biliard , #Shopping