Fa-ti un cadou marca National Geographic

Sambata, 12 Ianuarie 2013, ora 00:00
4074 citiri
Fa-ti un cadou marca National Geographic
Foto: National Geographic

Daca esti un explorator de weekend sau un pasionat de National Geographic, una dintre cele mai mari institutii stiintifice si educationale nonprofit din lume, nu poti rata magazinul online al organizatiei.

Aici vei gasi obiecte inscriptionate cu sigla National Geographic (1888), majoritatea fabricate in toate colturile lumii, cu scopul de a strange bani pentru protejarea patrimoniului universal si a civilizatiilor defavorizate, dar si pentru sustinerea acestei organizatii nonprofit.

Pe langa o multime de carti, documentare si harti ale institutiei, de aici iti poti comanda produse care te vor ajuta in propriile tale misiuni de explorare sau obiecte pe care le-ai vazut doar la televizor si stii ca sunt specifice unui colt indepartat al lumii. Ei bine, le poti comanda online.

Atlasul Lumii National Geographic

Cumpara si rasfoieste atlasul lumii, editat de National Geographic, aflat acum la cea de-a noua editie. Vei gasi informatii despre schimbarile geopolitice si de mediu recente, in harti extrem de atragatoare si exacte, realizate cu ajutoul tehnologiilor de ultima generatie.

Noua editie include harti ale zonelor de conflict din Afganistan, Pakistan si Irak, repartitia surselor de apa si energie pe glob, harta consumului, dar si harti detaliate ale fundurilor marilor si oceanelor planetei.

Atlasul are 424 de pagini, ce includ 300 de harti, 250 de ilustratii si 50 de fotografii color.

Pret: 50 de euro

Trusa Geno 2.0 - Test ADN si analiza genografica

Afla cine esti si de unde ai venit, cu ajutorul trusei Geno 2.0, care iti permite recoltarea probelor ADN si inscrierea in Proiectul Genografic, o initiativa National Geographic si IBM, care urmareste raspandirea populatiei umane pe glob.

Pana acum, 500.000 de oameni au facut testele ADN si i-au ajutat pe oamenii de stiinta sa descopere ca Homo sapiens a plecat in calatorie din Africa spre India, prin stramtoarea Bab-el-Mandeb, acum 60.000 de ani.

Descopera de unde au venit stramosii tai, acum sute sau chiar mii de ani, afla carei zone geografice corespunde genomul tau si vezi daca te tragi din omul de Neanderthal sau din omul de Denisovan.

Iti recoltezi singur mostre de saliva, pe care le trimiti in recipientele speciale din trusa la analize.

Rezultatele sunt confidentiale si le vei putea vedea pe Internet in 6 sau 8 saptamani de la primirea lor in laborator.

Pret: 153 de euro

Ceasul de calatorie National Geographic

Este destul de mic pentru a incapea intr-un buzunar, dar suficient de solid pentru a rezista in timpul calatoriior tale.

Ceasul este pliabil, pentru a ramane compact in timpul drumului, ca apoi sa fie deschis si asezat in pozitie verticala, intrand in rolul de ceas desteptator.

Carcasa este realizata din otel inoxidabil si este inscriptionata cu sigla National Geographic, iar mecanismul functioneaza pe baza de quartz.

Pret: 27 de euro

Camera digitala cu infrarosu si detector de miscare

Esti pasionat de documentarele National Geographic si ai vrea sa realizezi propriile tale filme? Comanda-ti o camera digitala de 8 megapixeli, care filmeaza pe intuneric si este dotata cu senzori de miscare, pentru a porni doar cand ceva se misca in fata obiectivului.

Vei putea, de exemplu, sa vezi ce face animalul tau de companie cand e singur acasa, cine sau ce ti-a devastat gradina de flori in timpul noptii si ce animale salbatice traiesc in vecinatatea casei tale, fara ca tu sa le fi vazut vreodata.

Iar daca vorbim despre excursii in aer liber, posibilitatile sunt nenumarate. Mergi la munte, fixeaza camera si intoarce-te a doua zi, de dimineata. Nu esti curios deja sa vezi ce imagini ai putea surprinde?

Pret: 99 de euro

Ceas analogic de campanie cu sincronizare radio

Poarta la mana un ceas atomic inscriptionat cu sigla National Geographic, care va avea grija sa arate intotdeauna ora exacta, cu o precizie de pana 0,02 secunde.

Modelul aminteste de ceasurile de campanie ale armatei americane, avand cadranul din otel inoxidabil si bratara din piele.

Pret: 76 de euro

Taxele de expediere pentru Romania sunt cuprinse intre 34 si 52 de euro, in functie de valoarea produselor comandate.

#National Geographic shop, #comanda online National Geographic, #produse National Geographic , #Shopping