FOTO. Cel mai aglomerat mall: oamenii se cazeaza la hotel pentru a-l vizita

Marti, 15 Octombrie 2013, ora 11:53
2067 citiri
FOTO. Cel mai aglomerat mall: oamenii se cazeaza la hotel pentru a-l vizita

Mallul din Bloomington, Minnesota, este cel mai aglomerat din SUA. Numarul oamenilor care il viziteaza este aproape egal cu cel al locuitorilor din statele Dakota si Iowa.

In general, oamenii care vor sa viziteze acest mall se cazeaza mai intai la hotel, scrie . Motivul il reprezinta faptul ca un cumparator are nevoie de cel putin o zi pentru a vizita toate magazinele si atractiile turistice.

Anual, mallul din Bloomington atrage peste 40 de milioane de vizitatori. Acest complex are o gama larga de magazine, 520, plus 50 de baruri si restaurante, potrivit "Daily Mail".

In interiorul mallului exista si cea mai variata tema a naturii pusa la dispozitia vizitatorilor, "Dubbed Nickelodeon Universe", care prezinta mai multe tipuri de plante, inaltimea unora depasind si zece metri.

Desi este al doilea mall ca marime, gama imensa de magazine, parcuri de distractii pentru copii, cluburi de noapte, restaurante, baruri si alte atractii il fac sa devina cel mai aglomerat centru comercial de acest tip din intregul spatiu american.

#cel mai aglomerat mall, #cel mai mare mall, #mall Bloomington SUA, #cumparaturi mall , #Shopping