Ghid cu idei de cadouri pentru iubitorii de ceaiuri

Vineri, 08 Decembrie 2017, ora 14:36
4437 citiri
Ghid cu idei de cadouri pentru iubitorii de ceaiuri

Cati dintre iubitorii de ceaiuri nu apreciaza un cadou ce are legatura cu pasiune lor pentru ceai? Fiecare dintre noi se bucura atunci cand primeste un cadou, insa atunci cand produsul respectiv se potriveste cu personalitatea si cu gusturile noastre, credem ca bucuria este si mai mare.

De aceea, ne-am gandit sa va prezentam un top al cadourilor pe care le puteti face celor ce iubesc ceaiurile.

Fie ca este vorba de o zi de nastere, de un cadou de bun venit sau de un cadou de la Mos Craciun, alege sa ii bucuri pe cei dragi cum numai tu stii sa o faci!

Puteti gasi o idee pentru cadoul cel mai potrivit din lista de mai jos, atat pentru o persoana draga, cat si pentru colegi, parteneri de afaceri sau prieteni.

1. Cana pentru ceai sau cafea

Fie ca ai prieteni iubitori de ceai sau de cafea, cu acest cadou nu poti da gres! In fiecare casa este mereu loc pentru o canita noua, mai ales cand acel cadou a venit din partea unei persoane speciale.

Iti recomandam sa alegi o cana de ceai frumoasa si colorata, cu un model care reflecta personalitatea persoanei careia ii vei oferi cadoul.

Intr-un magazin online vei gasi cani de ceai deosebite, fie ca vrei sa cumperi o cana simpla sau o cana de ceai cu infuzor si capac.

Avantajul acestui cadou este ca poti sa alegi dintr-o varietate de modele, culori si dimensiuni.

2. Un ceai rar de calitate

Desigur, un cadou excelent pentru iubitorii de ceaiuri este chiar ceaiul. Alege un ceai rar de calitate superioara si nu vei da gres.

Iubitorii ceaiului au o foarte mare varietate de sortimente in colectia personala. Fie ca vorbim de tipuri de ceai cum este ceaiul alb, Pu Erh sau ceaiul Oolong, ei le cunosc, le apreciaza si le cumpara din magazinele specializate.

Este foarte important ca in alegerea unui ceai sa cunosti preferintele persoanei ce il va primi. Unii prefera doar anumite tipuri de ceaiuri cu mai multa sau mai putina cofeina.

Altii prefera ceaiurile aromatizate cu diferita plante sau fructe in timp ce altii prefera ceaiurile simple fara alte arome.

Sunt iubitori ai ceaiurilor care apreciaza doar ceaiurile japoneze in timp ce altii prefera ceaiurile ce provin din anumite regiuni ale Chinei sau Indiei.

Recomandarea noastra este sa oferi doar ceaiuri 100% naturale, alegand dintr-o multime de arome precum: ceai verde cu fructul pasiunii, cu vanilie si iasomie, ceai negru cu litchi, ceai Pu Erh cu caramel etc.

Optiunile sunt foarte numeroase astfel ca vei avea de unde alege.

Suntem convinsi ca un astfel de cadou va fi binevenit si primit cu bratele deschise de catre orice iubitor de ceaiuri si nu numai.

Aroma unica combinata cu o calitate premium a ingredientelor va face ca persoanele ce iubesc ceaiul sa adore cadoul primit de la tine.

3. Ceainicele sau seturile de ceainic cu cescuta sunt un cadou fantastic

Pentru cei ce iubesc aceasta bautura, un ceainic sau un set "tea for one" compus din ceainic si cescuta este mai mult decat binevenit. Un pasionat impatimit al ceaiului va pune foarte multa valoare pe un ceainic de calitate.

Gama de ceainice este foarte diversa, optiunile fiind practic nelimitate atat in functie de volum cat si in functie de materialul din care este confectionat ceainicul.

Poti alege intre ceainice ceramice, ceainice japoneze din fonta, ceainice din inox sau din sticla (care sunt nelipsite din casa unui iubitor al ceaiului care infloreste).

Recomandarea noastra este sa alegi un ceainic cu infuzor astfel incat cel ce va primi cadoul nu va mai fi nevoit sa caute un infuzor pe masura ceainicului.

Un cadou deosebit este si un set de ceainic cu cescuta. Iubitorii de ceai stiu ca aceste seturi au un rol important in obtinerea unui ceai de calitate.

Cum? Ei bine, ele permit obtinerea unei cantitati mai mari de ceai si retin caldura suficient de bine pentru ca infuzarea ceaiului sa se faca la temperature optima.

Mai mult decat atat, aceste seturi de ceainic cu cescuta vin intr-o gama variata de modele si culori, pentru preferintele fiecaruia.

4. Cutie pentru pastrarea ceaiului + un ceai rar

Daca niciun cadou de pana acum nu te-a convins, un astfel de accesoriu pentru pastrarea ceaiului o va face.

Cutiile pentru ceai vor arata excelent in fiecare casa. Un cunoscator stie ca ceaiul si cafeaua se pastreaza cel mai bine intr-un recipient ermetic iar o cutie pentru ceai va fi foarte apreciata. Un astfel de cadou poate fi ales dintr-o varietate de modele.

Cutiile metalice decorative se gasesc in tot felul de forme si de culori iar aceste pot fi cumparate din aproape orice magazin de ceai.

Recomandarea noastra este sa insotesti cutia pentru pastrarea ceaiului cu un ceai de calitate, astfel cele doua cadouri se vor pune reciproc in valoare.

Un mic truc: poti alege cutia in functie de designul din bucataria celui ce doresti sa ii faci cadoul. Alege sa asortezi culorile si vei face un om fericit.

Dar ce ne facem daca cel caruia vream sa ii facem cadoul este un consumator impatimit de cafea? Avem o solutie si pentru acestia:

5. Cafea cu arome

In magazinele online de ceai si cafea vei gasi numeroase sortimente de cafea gourmet de origine dar si cafea cu arome. Noi iti recomandam cafeaua cu arome, care este foarte indragita de catre bautorii de cafea si este o idee de cadou cu care vei impresiona.

Sortimentele de cafea cu arome sunt foarte variate si poti alege intre diverse sortimente cum ar fi: cafea cu aroma de alune, de ciocolata, caramel, de lichior de whisky sau cu gust de vanilie.

Recomandarea noastra este sa te informezi daca cel ce va primi cadoul are nevoie de cafea cu arome sub forma de boabe sau macinata si daca are o aroma preferata. In functie de aceasta veti face alegerea corecta.

In concluzie te invitam intr-un magazina cu ceaiuri si cafea pentru a cumpara un cadou cu care nu vei da gres.

#ceai cafea accesorii, #cana ceai infuzor capac , #Shopping