Histoire de Tourbillon 4, ceasul care nu iti cere niciun compromis

Sambata, 23 Februarie 2013, ora 00:00
4348 citiri
Histoire de Tourbillon 4, ceasul care nu iti cere niciun compromis

Daca iti doresti un ceas cu trasaturi puternice masculine, dar care sa si reziste in timp, atunci ai putea lua in considerare ceasul Histoire de Tourbillon 4, lansat recent de Harry Winston.

Pentru aceasta piesa in editie limitata de doar 20 de exemplare, ceasornicarii au lucrat manual peste 4.000 de ore, pana sa ajunga la mana ta.

Sistemul tourbillon a fost brevetat in 1801 si a fost creat initial pentru a rezolva o problema inerenta pentru ceasurile de buzunar, care stateau mereu intr-o pozitie verticala, iar forta gravitatiei afecta considerabil acuratetea mecanismului, in timp.

Pentru ceasul modern, care este mereu in miscare si intr-o multime de unghiuri, era nevoie de o solutie si mai buna, tocmai de aceea a fost gandit Histoire de Tourbillon 4, sustin producatorii.

Compus din 345 de elemente, acest ceas extrem de sofisticat promite o performanta sporita si acuratete, facand din Histoire de Tourbillon 4 unul dintre cele mai complese piese de orologerie produse vreodata.

Pentru a crea Histoire de Tourbillon 4 au fost necesare peste 3.500 de ore de munca fizica, iar omologarea performantelor sale a necesitat inca peste 400 de ore.

Mai departe, ceasornicari cu experienta au avut nevoie de 160 de ore pentru a asambla toate cele 345 de componente mobile, care sau fost amplasate apoi in carcase din aur alb de 18 carate, cu semnatura Harry Winston.

Cu stilul sau arhitectural contemporan, cu safire aranjate pe mai multe nivele si mecanisme complicate, aceasta piesa isi asuma calea directa catre perfectiunea in orologerie, spun producatorii.

Ceasurile au fost create intr-un numar de doar 20 de exemplare, iar daca vei avea ocazia sa iti achizitionezi si tu unul, vei trai si tu pe pielea ta ce inseamna calitatea si durabilitatea la un ceas.

In Romania, ceasurile Harry Winston sunt disponibile exclusiv in magazinele GALT orologerie elvetiana.

#ceas barbatesc durabil, #ceas Histoire de Tourbillon 4, #ceasuri Harry Winston , #Shopping