Ia-ti geanta Stella McCartney in editie limitata, cu cel mai mic DSLR inclus

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 00:00
2048 citiri
Ia-ti geanta Stella McCartney in editie limitata, cu cel mai mic DSLR inclus
Foto: Luxatic

Designerul britanic Stella McCartney a creat o geanta eleganta, in editie limitata, care vine "la pachet" cu cel mai mic DSLR din lume. Astfel, daca iubesti accesoriile si fotografia nu poti rata aceasta combinatie!

Poti folosi geanta atat pentru a transporta camera foto cat si ca o geanta eleganta de zi cu zi. Geanta realizata din piele Eco Alter Nappa vine intr-o combinatie de tonuri neutre si accente metalice, iar datorita manerului ajustabil o poti purta si pe umar, si in mana direct.

Lansata intr-o editie limitata de 1.000 de exemplare, geanta se vinde impreuna cu camera foto Canon EOS 100D White, cel mai mic DSLR din lume.

Cum s-a nascut geanta Linda by Stella McCartney

Muzele designerului sunt chiar sora si mama sa, ambele pasionate de fotografie. Tot din acest motiv geanta poarta numele Linda, ca si mama designerului, scrie Luxatic.

Geanta a fost prezentata la lansarea colectiei Stella McCartney de la London Fashion Week.

Cand poti avea si tu o astfel de geanta

Geanta Linda in editie limitata, impreuna cu camera Canon EOS 100D White, vor fi disponibile incepand cu luna noiembrie in magazinele Harrods si Selfridges din Marea Britanie pentru 1.200 de lire sterline.

#geanta foto, #geanta Stella McCartney , #Shopping