Iconic Christmas: Unde gasesti cadouri fine anul acesta?

Sambata, 15 Decembrie 2012, ora 00:00
2914 citiri
Iconic Christmas: Unde gasesti cadouri fine anul acesta?

Ofera un cadou fin, de Craciun, fara prea mult efort sau drumuri prin marile magazine. La salonul de cadouri Iconic Christmas vei gasi, cu siguranta, un obiect de design, o bautura fina sau cel putin o delicatesa pe gustul celor dragi.

Va trebui sa te grabesti insa, intrucat evenimentul are loc doar in 15 si 16 decembrie, la Iconic Food Wine & Design in Bucuresti.

"Cele mai valoroase obiecte la salonul de cadouri Iconic Christmas sunt fara indoiala obiectele de design din showroom-ul propriu Iconic si produsele hi-fi de la Bang and Olufsen. Toate produsele si brandurile au fost insa alese pe criteriul calitatii, nu neaparat al exclusivismului. Cred am reusit sa compunem in Iconic este o atmosfera cu totul speciala, de sarbatoare, cu obiecte de valoare, intr-un spatiu iconic", a declarat Camelia Sucu, owner al salonului Iconic Food Wine & Design, pentru Business24.

Pentru gurmanzi vei putea alege un foie gras, sau chiar terrine de rata sau mustar cu trufe. Poti alege un sos de trufe perigueux, un jeleu cu pere si piper Selim sau poate sosul Chutney de prune si pere cu Armagnac.

Desigur, nu poate lipsi ciocolata Neuhaus si Venchi, panettone Tre Marie de la Filicori si de la Bacio, macarons, ciocolata Michel Cluizel sau cupcakes de la Macarons Madame Lucie.

Nu in ultimul rand, Business24 iti recomanda gemurile si dulceturile realizate manual, de la Les Saveurs d'Yveline.

Un vin din gama Minima moralia, apartinand Domeniilor Coroanei Segarcea, ar putea fi, de asemenea, un cadou apreciat de orice cunoscator. Pentru cei mai pretentiosi poti alege o sampanie Gosset sau un cognac Frapin.

In cazul in care esti in cautarea unui obiect de design impresionant pe care sa il faci cadou, poti alege din portelanurile pictate manual de Una ca Luna, accesoriile Giulia Nahmany si Sonja Argint sau accesoriile de la Rosenthal.

Pentru pasionatii de tehnologie vei putea alege din cateva piese emblematice produse de Bang&Olufsen.

Daca tot ajungi la acest salon de Craciun, poti sa iti faci si tie un cadou de suflet: poate o decoratiune Sia Home Design de la Class Living, sau niste decoratiuni florale de la Bouquet Events. Nu in ultimul rand, poti alege din obiectele de mobilier si accesorii pentru acasa de la salonul Iconic Food Wine & Design.

Ce mai gazesti la Iconic Food Wine & Design

Fotoliul Rose Chair de la Edra, semnat de designerul Umeda. Pret: 5.155 euro

Scaunul Mummy de la Edra. Pret: 846 euro

Scaun Jenette, de la Edra, cu spatar flexibil din 900 de fibre subtiri din PVC, se muleaza pe spate, in culori vii, design de fratii Fernando si Humberto Campanna. Pret: 1.444 euro

Mini biblioteca de la Edra, numita Brosse, cu rafturile acoperite de peri ca de perie, alb si negru. Pret: 5.000 euro

Cel mai scump obiect din Iconic este o canapea de la Edra, maro, model "Sofa". Pret: 11.600 euro

Lampa Ediseon, designer Ingo Maurer - cu bec halogen care se reflecta ca o holograma in mai multe culori, in functie de pozitia din care te uiti la lampa. Pret: 5.675 euro

Lampa cu picior Pallucco, Big Guardian of Light. Pret: 2.075 Euro.

Candalabru de la Floss, cu abajur in forma de panza de paianjen. Pret: 2.228 euro

#targ Craciun, #salon cadouri Craciun, #Iconic Christmas, #cadouri fine Craciun, #Iconic Food Wine Design , #Shopping