Iesi in evidenta cu lucruri fine, lucrate manual

Sambata, 16 Iunie 2012, ora 00:00
3241 citiri
Iesi in evidenta cu lucruri fine, lucrate manual

Bijuteriile fine se vor potrivi intotdeauna tinutei tale, fie ca incerci sa pastrezi o nota serioasa, business, fie ca porti o rochie lejera de vara sau una calduroasa, de iarna. In plus, daca aceste bijuterii sunt realizate dupa dorintele tale, atunci vei reusi sa iti exprimi personalitatea, indiferent de sezon sau ocazie.

In acest weekend, Business24 iti recomanda o colectie de bijuterii din aur alb cu diamante, lucrate in Atelierele Sabion de catre designeri, artisti si bijutieri, pe care nu le vei gasi niciodata in comert si nu au cum sa treaca neobservate.

"Realizarea fiecarei bijuterii este un lung proces de creatie manuala in mai toate etapele creatiei, de la topirea aurului, la modelarea acestuia si la tinutuirea pietrelor. Faptul ca lucram in cadrul Atelierelor Sabion cu specialisti ne ofera un avantaj care face diferenta intre simplul act de comert si o casa de bijuteri capabila sa sustina creatia dupa solicitarile clientilor", a declarat Mihai Trif, reprezentant al Casei Sabion, cea care a realizat colectia "Lucruri Fine".

Colectia cuprinde atat seturi de cercei si pandantiv, cat si piese individuale care pot fi insotite, oricand, de o pereche de cercei, la cerere.

In colectia "Lucruri Fine" gasesti o multime de bijuterii simple, curate si care degaja un aer pur, proaspat, ne-a spus Mihai Trif, reprezentant Sabion.

"Am creat mereu lucruri fine. Acum a venit insa momentul pentru a imbogati aceasta colectie, de a o diferentia printr-un nume reporezentativ si de a cuprinde in ea creatii care au fost si sunt inca un succes de piata", a declarat acesta pentru Business24.

"Avem un public elitist, fidel al acestui segment de bijuterie si care se gaseste continuu intr-o explorare a formelor si ideilor si care chiar are nevoie de astfel de creatii", a adaugat acesta.

Simplu, dar sofisticat

Casa Sabion sustine ideea exprimata de daVinci, "Simplicity is the ultimate sophistication", pe care o transpune in creatiile sale de bijuterii: "Bijuteria este o stare de spirit, te completeaza, este, daca vreti, o completare absolut necesara a oricariei tinute si fara de care nu poti forma un intreg. Cred ca asa am putea descrie cel mai bine punctul de pornire al acestei colectii", a raspuns oficialul Sabion in fata provocarii de a marca punctul de start al ideii de a crea o colectie de "Lucruri fine".

El subliniaza, insa, ca aceasta linie de bijuterii "nu este neaparat o intoarcere la un stil minimalist, este mai de graba o diversificare a unui segment oarecum de nisa, adoptat de persoane cu o atare atititudine. Si daca ar fi sa descriem in cateva cuvinte portretul iubitoarelor de astfel de bijuterii ar fi: feminitate, armonie, stare de gratie, cultura, detaliu sofisticat", a completat Mihai Trif.

Ele convietuiesc foarte bine alaturi de bijuteriile colorate si supradimensionate

"Pentru ca suntem cu totii diferiti si tocmai pentru ca suntem intr-o continua evolutie a propriei noastre identitati, ne regasim in diferite stiluri, in diferite accesorii si bijuterii. Va exista intotdeauna un public dedicat lucrurilor fine, asa cum va exista si culoarea si formele unui art deco sau ale unui baroc intr-o bijuterie complexa", considera reprezentantul Sabion.

Preturile incep de la 290 de euro si pot urca pana la 1.500 de euro, sau, in cazul cerceilor, pretul poate depasi aceasta cifra. Pretul final este dictat de diamantele incluse in bijuteria finala, ne-a explicat Mihai Trif.

#bijuterii Sabion, #lucruri fine, #bijuterii simple , #Shopping