IMAX Private Theater, pentru acasa: Construieste-ti propriul cinema!

Sambata, 11 Mai 2013, ora 00:00
2657 citiri
IMAX Private Theater, pentru acasa: Construieste-ti propriul cinema!
Foto: empirewave.com

Un cinema IMAX la tine acasa iti permite sa vezi filmul preferat, chiar si 3D, in compania prietenilor, fara niciun alt strain care sa strice distractia.

Producatorul IMAX a intuit aceasta dorinta a ta si a anuntat ca va incepe sa construiasca, la comanda, astfel de ecrane "pentru acasa".

Compania promite sa gandeasca fiecare detaliu in functie de spatiul de care dispui, dar si sa colaboreze cu arhitectii tai, designerii de interior si dezvoltatorii proiectului pentru cele mai bune rezultate.

Aranjamentul include si sistemele de proiectare dual 4K, unul pentru 2D si unul pentru 3D, alaturi de un sistem sonor 7.1. Daca se intampla ca vreunul din aceste elemente sa se defecteze, IMAX promite sa iti ofere mentenanta 24/7 si servicii de suport, cu un timp de raspuns de maxim 5 minute.

Pachetul s-a inspirat dupa o camera de proiectare din Santa Monica, unde producatorii de film vad pentru prima data operelelor pe IMAX, inainte ca acestea sa intre pe marile ecrane.

Daca vrei si tu un astfel de cinema la tine acasa, trebuie sa iei legatura direct cu cei de la IMAX, care comunica preturi si informatii in plus doar celor care au intentii serioase de achizitie.

#cinema IMAX acasa, #cinema acasa, #IMAX Private Theater , #Shopping