In pana de cadouri? Vezi ce mai gasesti in magazinele online

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 00:00
2168 citiri
In pana de cadouri? Vezi ce mai gasesti in magazinele online
Cadouri de Sarbatori

Perioada sarbatorilor de iarna inseamna pentru cei mai multi dintre noi o goana nebuna dupa cadouri. Daca ai uitat sa adaugi pe lista o persoana importanta sau daca esti invitat pe ultima suta de metri la o petrecere si nu ai un cadou pentru gazda, magazinele online te scot din incurcatura.

Magazinele online specializate pe cadouri ti-au pregatit anul acesta o gama extinsa de minunatii din care poti alege.

Daca ai intrat in pana de cadouri, nu te panica. Nu este nevoie sa iei orasul la picior pentru a gasi magazine de cadouri deschise in perioada sarbatorilor.

Poti rezolva problema cu un singur click in magazine online. Iata ce ti-au pregatit cateva dintre acestea.

Giftplanet.ro are o sectiune speciala de cadouri pentru Craciun, in care poti gasi decoratiuni precum "Mos Craciun pe bicicleta", la pretul de 55,8 lei, sau "Mos Craciun inzapezit", la 34,7 lei. Acest magazine are si oferta extinsa de cosuri impodobite cu crengi si conuri de brad, globuri si fundite, cele mai interesante fiind cele in forma de "Sania lui Mos Craciun". Preturile acestora sunt cuprinse intre 43 si 86 de lei.

Pentru bautori de ceai sau ciocolata calda, poti alege dintr-o gama variata de cani de Craciun, care costa intre 16 si 18 lei.

Daca trebuie sa faci o vizita inopinata in perioada sarbatorilor, un cadou cu care nu vei da gres este setul de cesti cu motive de Craciun, acestea avand preturi de pana in 111 lei.

La Fungift.ro, cele mai vandute cadouri de sarbatori de pana acum sunt: bradutul magic (6 lei), setul de Craciun de doua cesti (33 lei) si caciula de Mos Craciun (9 lei). Tot aici gasesti nenumarate modele de lumanari pentru o atmosfera plina de caldura, ale caror preturi se invart in jurul a 20 de lei. Daca sunteti in cautare de cadouri pentru cei mici, Fungift.ro este locul ideal. Magazinul are in oferta jucarii de plus "Renul lui Mos Craciun", la 29 de lei, "Ursuletul lui Mos Craciun", la 29 de lei, sau un ursulet fierbinete pentru serile friguroase, la 39 de lei.

Pentru doamne, puteti alege un lant cu pandantiv inspirit din sarbatoarea Craciunului, al carui pret poate ajunge pana la 115 lei.

Fie ca vreti sa faceti o surpriza placuta cuiva, trimitandu-i un cadou prin curier, sau ca sunteti invitat la o petrece, nu veti da gres cu un cos cu bunatati. La Cadouri.ro gasiti cosuri pline cu ciocolata, vinuri si cozonaci, la preturi cuprinse intre 135 si 212 lei.

Tot de aici puteti cumpara o patura rosie si calduroasa, la fel ca si costumul lui Mos Craciun, pentru 120 de lei.

#cadou craciun, #cadou sarbatori, #magazin cadou, #idei cadou copii Craciun , #Shopping