Inca o bijuterie in colectia familiei. "Secret de la Reine", de la Breguet

Sambata, 28 Septembrie 2013, ora 00:00
1802 citiri
Inca o bijuterie in colectia familiei. "Secret de la Reine", de la Breguet
Foto: extravaganzi.com

Breguet a lansat ceasul "Secret de la Reine", o bijuterie ce ar putea fi o investitie extrem de valoroasa, in timp.

Realizat ca o oda adusa "savoire-faire"-ului artizanilor elvetieni, cu precadere asupra sculpturilor in relief, ceasul are carcasa din aur alb de 18 carate incastrata cu 431 de diamante taiate sub forma de briliant. Inclusiv cadranul este acoperit in intregime de 116 astfel de diamante.

Ceasul este, de asemenea, decorat cu un trandafir sculptat in relief, care, pastrand traditia ceasurilor-secret, dezvaluie cadranul doar cand o este actionata o anumita balama ascunsa.

In plus, ceasul are un medalion Breguet din madre perla sub ora 12. Bijuteria are un mecanism de calibru 586 si o autonomie de 38 de ore.

Secret de la Reine este completat de o bratara din piele topita, iar incuietoarea este incastrata si ea cu 26 de diamante taiate sub forma de briliant.

Foto: hautetime.com

Ceasul Secret de la Reine se inspira dupa portretul Reginei Frantei "Marie-Antoinette a la rose", care, alaturi de sotul sau Louis XVI al Frantei, au fost executati in timpul Revolutiei Franceze.

Foto: hautetime.com

Bijuteria este expusa la "Bangkok Central International Watch Fair" pana pe 2 octombrie, urmand ca, ulterior, sa fie pusa in vanzare.

#Breguet Secret de la Reine, #ceas secret Breguet, #ceasuri mostenire familie , #Shopping