India, la tine acasa: Arome, condimente si decoratiuni

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 00:00
5615 citiri
India, la tine acasa: Arome, condimente si decoratiuni
Foto: llph.co.uk

India si cultura ei te pot relaxa, tocmai de aceea Business24 iti recomanda sa te inconjori cu acest spirit, in fiecare zi. Decoratiunile cu motive indiene, bijuteriile in acelasi stil, dar si ceaiurile, condimentele sau sosurile din India sunt doar cateva modalitati prin care te poti destinde, oricat de incarcata ar fi ziua ta.

Am ales o combinatie completa, pentru relaxarea ta: un fotoliu-puf, sub diferite forme, culori si marimi, un ceai relaxant si o bijuterie pe care orice femeie ar purta-o pentru o tinuta smart-casual.

Mai departe, combinatiile sunt nenumarate, ramane doar sa te joci putin cu imaginatia si sa iti creezi propria oaza de liniste, la tine acasa.

Pastraza aroma Indiei la tine acasa

Foto: thecinnamonwardrobe.co.uk

Daca esti in cautarea unor ceaiuri rafinate si exclusiviste, aduse direct din India, nu trebuie sa ratezi site-ul The Cinnamon Wardrobe. Aceste sortimente de ceaiuri, condimente picante si sosuri au fost special selectate pentru a-ti stimula simturile, ori de cate ori le gusti.

De la condimente picante din chilli sau mango, pana la sos curry fructat sau sos curry picant "hot", dar si betigase de scortisoara sau ceaiuri White Tip si Masala, The Cinnamon Wardrobe are cate o aroma pentru orice gust, ce poate fi comandata chiar si online.

Relaxeaza-te in stil indian

Foto: thecinnamonwardrobe.co.uk

Un mini-fotoliu de puf, lucrat manual cu motive etnice indiene isi va gasi locul, indiferent de designul casei tale. The Cinnamon Wardrobe iti propune un puf colorat, cu ciucuri si scoici, care costa 59 de lire sterline.

Foto: madeinindia.ro

Un astfel de puf indian vei gasi si pe site-ul romanesc Made in India, pentru 70 de lei.

Vrei un puf multifunctional?

Daca nu vrei un fotoliu de puf, poti alege un accesoriu multifunctional pentru sufrageria ta. Business24 iti propune un scaunel din lemn de esenta tare din India, cu o culoare calda si bogata.

El vine cu o pernita pufoasa, lucrata manual, pe care te poti aseza sau iti poti intinde picioarele sa te relaxezi. Pentru restul timpului, cel in care nu ai timp sa te asezi in televizor, poti indeparta pernita si o poti inlocui cu un ghiveci cu flori, dupa cum iti sugereaza si cei de la Mahout Lifestyle.

Foto: mahoutlifestyle.com

Un scaunel cu diametrul de 66 de centimetri costa 90 de lire, in timp ce unul cu diametrul de 71 de centimetri, costa 95 de lire sterline.

Foto: mahoutlifestyle.com

Bijuterii India: Te reprezinta

Foto: thecinnamonwardrobe.co.uk

Spiritul indian se potriveste atat in bucataria ta, cat si in restul casei, insa daca iubesti cu adevarat aceasta cultura, vei fi mai mult decat incantata sa iti pui in valoare tinutele cu bijuterii ce aduc aminte de India.

Business24 iti recomanda Bronze Floral Filigree Cuff Bracelet with Coral Background, o bratara decorata cu motive specifice culturii indiene, perfecta pentru tinuta de zi cu zi. Bratara costa 20 de lire, iar oficialii magazinului The Cinnamon Wardrobe te asigura ca fac livrari si in Romania.

#decoratiuni india, #condimente indiene, #ceai indian, #bijuterii india , #Shopping