Inelele actritei Elizabeth Taylor, parte dintr-o colectie de 3 milioane de dolari

Sambata, 03 Decembrie 2011, ora 10:00
1819 citiri
Inelele actritei Elizabeth Taylor, parte dintr-o colectie de 3 milioane de dolari

Elizabeth Taylor isi expune la casa de licitatie Christie trei inele de colectie care ar putea depasi 3 milioane de dolari si care vor fi scoase la licitatie pe 13 decembrie, impreuna cu alte bijuterii, premii si haine de colectie ale actritei.

Elizabeth Taylor si Richard Burton obisnuiau sa puna pariuri scumpe intre ei. In 1970, la un meci de ping-pong, Burton i-a promis sotiei sale ca daca marcheaza 10 puncte impotriva lui, el ii va face cadou un diamant. Ea a marcat 30 de puncte!

In incercarea de a gasi cele mai mici diamante, Burton i-a adus lui Taylor 3 inele de colectie. Cunsocute sub denumitrea de "inelele ping-pong", sunt in prezent la casa de licitate Christie, transmite Businessinsider.

Bijuteriile primite le sotii ei, sau cele pe care si le-a cumparat singura, premiile Oscar sau hainele actritei vor fi scoase la licitatie incepand cu 13 decembrie. Bijuteriile sunt atat de rafinate, incat s-ar vinde la preturi exorbitante si fara numele Elizabeth Taylor atasat.

Organizatorii licitatiei se asteapta ca unele obiecte sa se vanda la preturi ridicate, si de 6 cifre. Colectia de Diamante Elizabeth Taylor ar putea depasi 3 milioane de dolari.

Obiectele lui Taylor au transformat showroom-ul Christie adevarat intr-un muzeu de moda, unde, bijuteriile, premiile si hainele actritei sunt atent aranjate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bijuterii Elizabeth Taylor, #licitatie bijuterii actrita Taylor, #licitatie Christie , #Shopping