iPad-ul, cea mai noua cale de a ajunge la clientii de fashion. Cine sparge gheata in Romania

Joi, 04 Septembrie 2014, ora 14:00
1469 citiri
iPad-ul, cea mai noua cale de a ajunge la clientii de fashion. Cine sparge gheata in Romania
Foto: Camelia Ganga, Brand Manager Fashion Days

Numarul de utilizatori care cumpara online de pe tableta s-a triplat fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata un sondaj realizat de Daedalus Millward Brown in luna februarie a acestui an.

Retailerii din Romania au fost extrem de receptivi la aceste rezultate si au facut deja primul pas spre "comertul online direct de pe tableta": Fashion Days, lider pe piata magazinelor online pe segmentul fashion in Romania si cea mai mare destinatie de shopping din Europa de Est, si-a lansat astazi propria aplicatie de cumparaturi special pentru iPad.

Compania elvetiana este, de altfel, primul retailer de fashion online din Romania care ofera clientilor sai posibilitatea de a face cumparaturi online in acest mod.

De ce tocmai iPad? Pentru ca " are avantajul de a prezenta clientilor o imagine mult mai clara asupra produselor prin afisarea de fotografii de inalta calitate, care surprind chiar si cele mai mici detalii, pe ecranele mari, de pana la 9,7 inch, ale tabletelor Apple", explica oficialii, intr-un comunicat de presa.

"(...) estimam ca, in urmatorii doi ani, mai mult de 50%-60% din numarul total al comenzilor va fi realizat de catre clienti in miscare, direct de pe telefon sau tableta.

Doar in perioada verii, vanzarile de pe dispozitive mobile au ajuns la 31% din numarul total al vanzarilor si s-au dublat fata de anul trecut. Sustinem acest procent si pentru ca vom lansa aplicatia pentru terminalele mobile care ruleaza sistemul de operare Android in aceasta toamna", a explicat Camelia Ganga, Brand Manager Fashion Days.

#shopping online tableta, #aplicatie iPad Fashion Days , #Shopping