Jocurile Olimpice Londra: Hotelurile de lux, neincapatoare

Luni, 06 Februarie 2012, ora 08:03
1716 citiri
Jocurile Olimpice Londra: Hotelurile de lux, neincapatoare

Bogatii lumii au apelat la inchiriatul castelelor private pentru perioada Jocurilor Olimpice, in ciuda numarului mare de hoteluri de lux din Londra.

Optand pentru inchirierea unei locuinte este in general o varianta mai ieftina decat un sejur la un hotel de lux, insa deficitul de cazare in perioada Jocurilor Olimpice din Londra ar putea determina multi turisti bogati sa apeleze la serviciile unei agentii imobiliare, potrivit Business Insider

Se estimeaza ca numarul persoanelor care vor vizita Londra pentru perioada Jocurilor Olimpice ar putea ajunge la 500.000, majoritatea hotelurilor de lux rezervand deja cele mai bune camere la preturi exorbitante. Cu aceleasi conditii ca un hotel - servicii de curatenie, Wi-Fi, transport si mancare - casele de inchiriat sunt cea mai noua gaselnita a agentiilor imobiliare.

Intre cele mai scumpe proprietati listate pe site-ul Onefinestay se numara o casa cu sapte dormitoare, din suburbia Londrei, Richmond, si alte doua case de 4 camere din Notting Hill si Holland Park, disponibile la pretul de 3.100 dolari pe saptamana.

Foxtons, o agentie imobiliara din Londra ofera un apartament penthouse in Knightsbridge in timpul Jocurilor Olimpice pentru 156.859 dolari pe saptamana.

"Cei interesati in inchirierea proprietatilor de lux sunt sportivii care vin cu mult inainte de inceputul competitiilor pentru a se pregati. Exista insa si companii care au afaceri de urmarit, dar si persoane fizice din America, Brazilia Rusia sau India", a declarat Sarah Tonkinson, director Foxtons.

Cele mai cautate sunt locuintele aflate in aproierea locatiilor in care se vor desfasura competiile.

"Locuintele aflata in Stratford sunt cele mai cautate. Pentru o casa de lux vei plati 23.740 de dolari pe saptamana. Proprietarii sustin ca pana in prezent au primit putine cereri de la turisti. Au fost cautati de jurnalistii si sportivi care vor sa vina cu familia la Londra pentru Jocurile Olimpice din 2012", a declarat Andy Cockburn, directorul unei agentii imobiliare din Londra.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#case de lux Londra, #Jocurile Olimpica case de lux, #chirie case lux Londra 2012 , #Shopping