Magic gold, aliajul perfect pentru bijuterii "rezistente", marca Hublot

Sambata, 17 Decembrie 2011, ora 10:44
2318 citiri
Magic gold, aliajul perfect pentru bijuterii "rezistente", marca Hublot

Producatorul elvetian de ceasuri, Hublot intentioneaza sa isi extinda colectia de bijuterii in 2013 dupa ce compania gasit combinatia perfecta de material intr-un aliaj din aur si ceramica.

Hublot, companie detinuta de LVMH planuieste sa produca inele si bratari fabricate din aliajul de ceramica si aur de 18 carate. Denumit, Magic Gold, aliajul are o duritate de doua ori mai ridicata decat cea a aurului pur si nu poate fi zgariat decat cu diamante, potrivit Cpp-luxury.

"Nu ne vom schimba profilul de companie producatoare de ceasuri, insa exista o nisa de public care prefera bijuteriile branduite si cred ca, daca venim cu o oferta unica pentru materialele pe care le utilizam, vom gasi cumparatori", a declarat Jean Claude Biver, CEO LVMH.

In acelasi timp, Hublot lucreaza la o noua combinatie de metale si materiale, cum ar fi siliconul pentru a face ceasurile mai durabile si mai usoare. Ceasurile fabricate din aliaj vor fi prezente pe piata mondiala abia din martie 2012, dupa lansarea oficiala de la conferinta anuala a producatorilor de ceasuri din Basel.

"Estimarile privind veniturile companiei nu se schimba. Hublot ramane cu o crestere de 30% a profitului in 2011 fata de anul anterior, a adaugat Biver.

Printre planurile Hublot se numara deschiderea unei fabrici unde sa fie lucrate obiectele realizate din aliajul de aur si ceramica.

In 2012, industria producatoare de ceasuri va creste cu 3-8 procente.

"Nu sunt deloc ingrijorat de situatia economica din China, nici macar de cea din America, cu atat mai putin de Rusia sau America Latina. Singura mea ingrijorare ramane Europa", a adaugat Biver.

Situatia economica mondiala si previunile economice pentru anul 2012 ii fac pe reprezentantii Hublot sa aleaga China ca locatie pentru 10 dintre cele 27 de magazine care vor fi deschise anul viitor.

#ceasuri elvetiene, #bijuterii scumpe, #bijuterii aur Hublot, #piata ceasuri castiguri , #Shopping