Martisoare Swarovski pentru doamnele pretioase din viata ta

Sambata, 02 Martie 2013, ora 00:00
6380 citiri
Martisoare Swarovski pentru doamnele pretioase din viata ta

Martisor modern sau traditional, ce alegi anul acesta? Business24 iti recomanda colectia primavara-vara Swarovski 2013, recent lansata, o colectie cu bijuterii realizate manual, ce se potrivesc de minune obiceiului traditional romanesc si pot fi daruite pe post de martisoare.

Bratari cu sfoara roz aprins si cristale translucide, bratari intens colorate, poate un inel viu colorat sau un trifoi cu patru foi din cristale mov, toate acestea ar putea martisorul perfect prin care sa-ti arati aprecierea fata de reprezentantele sexului frumos din jurul tau.

In realizarea acestei colectii, directorul de creatie al companiei, Nathalie Colin, s-a inspirat din bucuriile clipelor petrecute in Brazilia si Mexic.

"Am fost influentata puternic de calatoriile mele in Brazilia si Mexico, unde am descoperit multa creativitate si spiritul 'joie de vivre' (bucuria de a trai - n.r.). Colectia reflecta optimismul acestor tari, in contrast cu melancolia care domina Europa", a declarat Nathalie Colin, intr-un comunicat oficial al companiei.

Bratara Texture

O adevarata opera de arta contemporana, bratara Texture imbina cristalele cu elemente textile. Pe o piele cu imprimeu de frunza, colorata in nuante de verde, mov, fucsia si albastru sunt aplicate cristale si lantisoare de argint.

Are un aspect tribal, insa combinatia de culori face din aceasta bratara o piesa ideala in primavara si vara aceasta.

Daca vrei sa cumperi aceasta bratara ca martisor, trebuie sa stii ca nu este inca disponibila in Romania, insa o vei gasi in marile magazine Swarovski din Europa.

Tody Ring

Tot la capitolul culori de primavara se incadreaza si acest inel, ce poate inlocui oricand traditionalul martisor. Este disponibil si in magazinele Swarvski din Romania.

Bratara Torpedo

Combinatia de fir rosu cu lantisor de argint aduce mult cu impletitura noastra traditionala de fir alb cu fir rosu, insa aceasta bijuterie aduce, in plus fata de functionalitate, si cateva elemente colorate si vesele, asa cum ar trebui sa fie orice doamna, la inceput de martie.

O gasesti si in Romania si o poti darui ca martisor anul acesta.

Bratara Tosha

Firul rosu de martisor poate fi inlocuit cu o sfoara putin mai groasa, roz, iar firul alb cu nuante de bleu ciel.

Ce zici? De aceasta data poti indrazni sa mergi mai departe putin si sa alegi cristalele Swarovski ca partea deschisa la culoare din noul Yin si Yang.

Bratara Tosha este disponibila si in Romania.

Bratara Studio

Aceasta bratara este poate una dintre cele mai potrivite ca martisor pentru o doamna mereu eleganta, nu e asa? O poti gasi si in Romania.

Breloc Thrill Multico

Pietrele colorate de pe acest breloc pot aduce cel putin zambetul pe buzele celei care il va primi, de martisor.

Breloc Talia

Traditionalul trifoi cu patru foi capata noi dimensiuni. O doamna sigur va fi bucuroasa sa primeasca aceasta varianta moderna a sa, din cristale Swarovski, atasata la un breloc.

Colectia este disponibila deja in magazinele Swarovski din Europa, inclusiv in Romania, unde au ajuns majoritatea bijuteriilor din colectia ce poarta numele Tropical Paradise.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#martisoare Swarovski, #martisoare lux, #martisoare elegante manual , #Shopping