Masina senatorului Obama, scoasa la licitatie pentru 1 milion de dolari

Marti, 31 Ianuarie 2012, ora 08:34
1871 citiri
Masina senatorului Obama, scoasa la licitatie pentru 1 milion de dolari

Masina folosita de senatorul Obama este scoasa la licitatie pentru 1 milion de dolari. Presedintele Obama isi scoate la vanzare o masina Crysler 300, pe care o folosea cand era ocupa functia de senator.

Masina a apartinut presedintelui american in perioada 2004-2007, fiind vanduta de Obama chiar inainte de inceperea campaniei electorale pentru prezidentiale, in 2007. El a schimbat Crysler-ul 300 cu un Ford Escape Hybrid, potrivit Bornrich.

Desi a mai fost scoasa la licitatie, masina a ramas in posesia casei de licitatii. Pretul de vanzare porneste de la 1 milion de dolari.

Poate nu este cea mai viabila masina de pe soselele americane, dar cu siguranta se poate o istorie cel putin interesanta a licitatiilor. Cand a fost scoasa prima data la vanzare pe eBay pretul masinii a urcat pana la 100 de milioane de dolari, din cauza unor cumparatori falsi. Pentru a se asigura ca "glumetii" nu vor repeta procedura, Tim Boyle a introdus o taxa de participare la licitatie de 2.000 de dolari.

Masina senatorului Obama, Chrysler 300, este dotata cu un motor pe benzina de 8 cilindri, cu 38.000 de km la bord. Acesta dispune de o transmisie automata pentru a asigura tranzitia confortabila intre nivelurile de viteza. Masina este gri, aatat pe exterior cat si tapiteria din interior.Dotata cu un sistem de navigatie, tapiterie din piele si trapa, masina pastreaza toate caracteristice marcii Crysler.

Obama nu este primul presedinte care isi scoate la vanzare masina. In martie 2011, masina presedintelui iranian, Mahmoud Ahmadinejad, un Peugeot din 1977 a fost vanduta pentru 2,35 milioane de dolari. Limuzina Cadilac V-16 decapotabila apartinand presedintelui american Franklin Roosevelt a fost vanduta la o licitatie in California pentru 270.000 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#masina Obama, #masina lux Obama, #licitatie masina Obama , #Shopping