Masini de lux, in lumina reflectoarelor la Geneva 2012 (Galerie foto)

Sambata, 17 Martie 2012, ora 10:40
6010 citiri
Masini de lux, in lumina reflectoarelor la Geneva 2012 (Galerie foto)

Salonul Auto de la Geneva este considerat de catre pasionatii de cai putere principalul eveniment al anului. Cea de-a 82-a editie a "adus" sub acelasi acoperis o parte dintre marii producatori auto de talie mondiala precum Bentley, Lamborghini, Aston Martin si BMW.

Afla care au fost cele mai importante modele de masini lansate la Salonul auto de la Geneva in 2012, potrivit Cnbc.

Porsche Boxster S, 70.000 de dolari

Reprezentantii companiei descriu Boxster S ca fiind cea mai mare schimbare facuta in designul unui model care poarta amprenta producatorului.

Modelul decapotabil cu doua usi are un design complet nou si un sasiu restructurat in totalitate.

Masina este prevazuta cu un sistem de servodirectie elctromecanica pentru a spori performantele motorului. Boxster S este prevazut cu un motor de 3,4 litri, cu mai mult de 315 cai putere.

Aston Martin V12 Zagato, 519.400 dolari

Nivelul de complexitate si atentia la detaliu care sta in spatele designului noului Aston Martin dau de gol un proces minution de finisare care are in spate 2.000 de ore de munca.

Capota, semnatura "duble - bubble" si usile sunt realizate din aluminiu artizanal, in timp ce aripile, pragurile si capacul portbagajului sunt realizate din fibra de carbon.

Designul masinii este completat de calitatile tehnice, un motor V12 de 6.0 litri, cu 510 cai putere. Modelul este disponibil in patru culori diferite: Argintiu Scintilla, Verde Alloto, Albastru Alba si Rosu Diavolo.

BMW M6 Coupe, 148.388 de dolari

Producatorul german a pus accentul pe design pentru masina BMW M6 lansat la Geneva. Modelul a fost un performer de top, insa unii specialisti au sustinut ca nu dispune de un design pe masura.

Masina are un motor V8 de 4,4 litri, cu 560 de cai putere, cu 20 de cai putere mai mult decat modelul anterior.

Maserati Gran Turismo Sport, 160.000 de dolari

Noul Maserati lansat la Geneva Auto Show se caracterizeaza prin designul elegant, in ciuda faptul ca este o masina sport si de viteza. Motorul V8 de 4,7 litri cu care este dotata masina poate oferi 460 de cai putere.

Rolls Royce Phantom Series II, 400.000 de dolari

Dupa un an in care au raportat vanzari record, Rolls Royce a lansat Rolls Royce Phantom Series II la Targul Auto de la Geneva. Modelul a marcate cele mai multe modificari din seria Phantom de la relansarea din 2003.

"Dupa ce am ascultat sfaturile clientilor nostri am lansat Rolls Royce Phantom Series II, model asupra caruia am lucrat atat la partea tehnica cat si la design. Modelul lansat la Geneva este dovada ca luxul si performantele tehnice se pot intalni la acelasi model", a declarat Muller Otvos, CEO Torsten.

#masini de lux Geneva, #lansari masini lux Geneva, #pret lansari masini Geneva , #Shopping