Masuta de cafea: Piesa de rezistenta din sufrageria ta

Sambata, 17 Martie 2012, ora 00:00
5209 citiri
Masuta de cafea: Piesa de rezistenta din sufrageria ta

Cafeaua de dimineata sau dupa-amiezile cu prietenii merita o piesa de mobilier pe masura. Alege masuta de cafea care se incadreaza perfect in decorul si ambianta casei tale.

Stilul retro sau avangardist adoptat pentru designul unei incaperi poate fi completat cu o masuta de cafea, iar specialistii de la HomeyComb vin in intampinarea dorintelor tale cu o multime de modele rafinate, la reduceri semnificative.

Coffee Table Online, 1.185 de euro

Coffee Table Online este un model cu un cadru din metal cromat si are in partea de sus sticla lacuita securizata. La cererea ta, ea poate fi personalizata, iar daca o comanzi acum beneficiezi de 50% reducere din pretul initial, pana la 1.185 de euro.

Ea vine "la pachet" cu un taburet tapitat, care are un cadru de metal placat cu crom si husa detasabila.

Masura de cafea Fancy, 169 de euro

Masuta de cafea Fancy face parte din linia de mobilier cu acelasi nume al producatorului PTMD, unul dintre cei mai faimosi producatori de mobila si accesorii mici de home&deco din Tarile de Jos.

Masa este sculptata in lemn, colorata mat cu negru si are un diametru 107 centimetri si cantareste 15 kilograme.

Masuta de cafea KUBE, 378 de euro

Kube este o masuta de cafea inspirata, dupa cum si numele sugereaza, din domeniul office. Este facuta dintr-un suport Plexiglas, iar foile de hartie colorate dinauntru pot fi folosite oricand. De asemenea, foile pot fi cumparate separat sau personalizate prin comanda.

Masuta are o lungime de 50 de centimetri, o latime de 50 de centimetri, o inaltime de 16 centimetri si cantareste 25 de kilograme.

Masuta de cafea KUBE are o reducere de 45% si costa acum 378 de euro.

Masuta de cafea Sprite, Italia, 569 de euro

Masuta de cafea extensibila se poate transforma intr-o masa confortabila de luat cina. Sheletul este din metal cu un mecanism de tip gaslift, care poate fi blocat la orice inaltime. Placa de suprafata este facuta din melamina.

Aceasta masa se transforma repede si usor intr-o masa pentru cina de sase persoane. O poti bloca la orice inaltime, chiar si avand cea mai confortabila experienta.

Masuta de cafea Mondrian, 5.890 de lei

Masuta de cafea Mondrian are o linie de epoca, care contine doua modele, o masuta joasa de cafea si una inalta pentru cafea. Structura este facuta din inele metalice si partea de sus este facuta in sticla, sau la comanda, in oglinda.

Masuta Mondrian are 33 de centimetri inaltime, diametru de 68 de centimetri si cantareste 19 kilograme.

#masuta de cafea, #pret masute de cafea, #modele masute de cafea, #reduceri pret masute de cafea , #Shopping