Mega mall-uri transformate in parcuri de distractie

Vineri, 17 Februarie 2012, ora 08:28
2833 citiri
Mega mall-uri transformate in parcuri de distractie

Proprietarii de mall-uri fac eforturi sa se diferentieze in fata concurentei si transforma centrele comerciale in adevarate minuni arhitecturale. Shoppingul devine mai amuzant, iar daca te-ai plictisit de mall-urile din tara, le poti vizita pe cele mai grandioase din lume.

Centrele comerciale au depasit de mult nivelul clasic, care insemna o ingramadire de branduri renumite, magazine variate si design minim. Acum, incearca sa te impresioneze prin orice mijloc si nu fac nicio economie, arata Business Insider.

De la partii de schi, cascade, capele si gondole, toate sunt "accesorii obisnuite" pentru cele mai mari mall-uri din lume. Chiar daca nu faci cumparaturi, cele mai mari centre comerciale ofera o sumedenie de alte distractii.

Utama, amplasat in Selangor, Malaezia, este al patrulea cel mai mare mall din lume. Printre atractiile sale se numara minipadurea interioara si iazurile pline de pesti din specia koi.

Centralworld, din Thailanda, este al cincilea cel mai mare centru comercial din lume si dispune de un lac interior. Lacul are apa sarata si lei de mare. Aici exista 343 de magazine, 50 de restaurante, 12 sali de cinema, o sala de bowling si chiar si un roller coaster. Un gondolier se afla la dispozitia ta, daca vrei sa te plimbi pe lac.

Mall of the Emirates, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Orientul Mijlociu isi atrage cumparatorii cu oferta bogata de magazine si branduri renumite, dar si cu o partie de schi. Pe langa aceasta partie, in mall mai exista si un teatru pentru cateva sute de persoane.

La polul opus al mapamondului, unul dintre cele mai mari mall-uri este Mall of America. Denumit Megamall, centrul are un personal format din 12.000 de angajati si sute de branduri celebre, printre care Victoria's Secret sau Gap.

Acvariul urias reprezinta unul dintre punctele principale de atractie al acestui centru.

Westfield Shopping Center din Londra are o sumedenie de magazine si reprezentantele unor branduri de lux, printre care Burberry, Dior sau Gucci.

Pe langa parcarea impozanta, mall-ul iti poate pune la dispozitie parcari cu valet. Daca vrei sa beneficiezi de acest serviciu lasi masina in parcare, te inregistrezi la receptie, iar dupa ce ai terminat sesiunea de shopping, valetul iti va cara cumparaturile pana la automobil.

#mall, #centru comercial, #cumparaturi mall, #shopping mall , #Shopping