Mercedes din 1927 scos la licitatie: N-a fost niciodata reconditionat (Galerie Foto)

Luni, 18 Iunie 2012, ora 08:46
2604 citiri
Mercedes din 1927 scos la licitatie: N-a fost niciodata reconditionat (Galerie Foto)

O masina Mercedes Supercharger din 1927 este scoasa la licitatie, valoarea masinii fiind estimata la 2,33 milioane de dolari. Autovehiculul nu a fost niciodata reconditionat, toate elementele, de la tapiterie si pana la motor fiind cele din 1927.

Un Mercedes "S"Tourer din 1927 este scos la licitatie in cadrul unui eveniment organizat de casa de licitatii Bonhams pe 15 septembrie. Masina a apartinut aceleiasi familii de cand a fost prima data inregistrata, in mai 1928, scrie Bornrich.

In prezent, cand atentia colectionarilor este atintita spre masinile vechi, pastrate intr-o conditie cat mai buna si asupra carora nu s-au facut modificari semnificative, modelul Mercedes ar putea fi vandut cu 2,33 milioane de dolari.

Modelul Supercharger din Germania, lansat pe piata la finele anilor 1920, a readus reputatia marcii Mercedez, cunoscut ca producator de masini de lux.

Dotata cu un motor de 8,8 litri, masina a fost proiectata de un inginer autro-german renumit, Ferdinad Porsche.

Mercedes Supercharger a fost lansat pe piata in 1927, bunicul actualului proprietar, de profesie inginer, ar fi fost unul dintre primii cumparatori ai acestui model.

Masina produsa in 1927 nu a fost niciodata reconditionata, fiind pastrate toate elementele originale, de la culori, pana la tapiterie, sau motor.

#masina Mercedes 1927, #licitatie masina Mercedes, #model vechi Mercedes , #Shopping